Meniu
Your Cart

Bărbați

Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
380,80 RON 448 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Power Bike Boxers cu pad integrat au fost concepute ca chiloți pentru piloți MTB. Ele sunt un lenjerie extrem de confortabil care, datorită țesăturii moi stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Power Bike Boxers sunt realizate fără cusături inutile, ceea ce sporește și mai mult confortul deja ..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Boxerii stretch fără sudură pentru bărbați sunt o lenjerie tehnică perfectă. Boxerii sunt realizate cu zone mulți-țese pentru a asigura o mai bună ventilație în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți..
133,45 RON 157 RON
Producător: Biotex
Boxerii fără sudură pentru bărbați cu pad integrat pentru bicicliști (șosea și MTB) sunt o lenjerie extrem de confortabilă care, datorită țesăturii stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Tamponul, realizat folosind o spumă cu celule deschise, este pe distanțe scurte / medii (aproximativ 3/4 o..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Moale, fleecy și elastic. Căptușeala extra-fină a căștii Merino Wool este soluția ideală pentru a-ți menține capul cald și uscat în cele mai reci zile. Puterea termică a căptușelii căștii, combinată cu respirabilitatea fibrei de polipropilenă, ajută la reglarea climatului intern, prevenind astfel se..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Capacitatea izolatoare și termică a Cap Warm 3.0 este îmbunătățită de țesătura 3D Capture, care reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bule" de aer în interiorul lor, prevenind astfel senzația enerva..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Protecția oferită de căldura termică + gâtului se încălzește în întregime datorită țesăturii inovatoare Technotrans care permite expulzarea transpirației și reținerea căldurii, menținând astfel pielea mereu caldă și uscată. Este conturat pe corp si ergonomic. Acest gât termic mai cald îs ideal pentr..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Capacul căștii este realizat dintr-o țesătură rezistentă la ploaie cu protecție WindBiotex care o face adaptabilă la orice tip de cască. Acesta este accesoriul ideal pentru a face față schimbărilor bruște ale vremii, protejând atât împotriva vântului neașteptat, cât și a ploii...
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Capacitatea de izolare și termică a căptușelii casca 3D este îmbunătățită de 3D Capture tese, ceea ce reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bulele" de aer din interiorul acestora, prevenind astfel s..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Datorită țesăturii cu care este fabricată, căptușența de cască de vară Powerflex stretch fabric micromesh oferă o transpirație eficientă și imediată, menținând îmbrăcămintea uscată și protejată, fără a sacrifica lejeritatea și confortul. Elasticitatea sa ridicată îl face un accesoriu versatil, precu..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Acest articol de îmbrăcăminte diferă de alte colanți din cauza compresiei ridicate care menține mușchii constanți și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute. Prelucrarea diferențiată a țesăturii asigură o respirabilitate ridicată și o potrivire excelentă. Materialul..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Dresurile scurte Power RUN întinse perfect sunt extrem de confortabile, ușoare și se adaptează perfect mușchilor tai. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți scurți de țesătura stretch: confortul deosebit și libertatea amplă de mișcare sunt cele do..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Colanții scurți SOFFIO cu pad-ul integrat ASO 6H sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști și bici..
419,90 RON 494 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 134 (7 Pagini)