Meniu
Your Cart

Strat de bază

Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
380,80 RON 448 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Power Bike Boxers cu pad integrat au fost concepute ca chiloți pentru piloți MTB. Ele sunt un lenjerie extrem de confortabil care, datorită țesăturii moi stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Power Bike Boxers sunt realizate fără cusături inutile, ceea ce sporește și mai mult confortul deja ..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Boxerii stretch fără sudură pentru bărbați sunt o lenjerie tehnică perfectă. Boxerii sunt realizate cu zone mulți-țese pentru a asigura o mai bună ventilație în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți..
133,45 RON 157 RON
Producător: Biotex
Boxerii fără sudură pentru bărbați cu pad integrat pentru bicicliști (șosea și MTB) sunt o lenjerie extrem de confortabilă care, datorită țesăturii stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Tamponul, realizat folosind o spumă cu celule deschise, este pe distanțe scurte / medii (aproximativ 3/4 o..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Dresurile scurte Power RUN întinse perfect sunt extrem de confortabile, ușoare și se adaptează perfect mușchilor tai. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți scurți de țesătura stretch: confortul deosebit și libertatea amplă de mișcare sunt cele do..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Dresurile inteligente de compresie sunt perfecte și pot fi purtate fără discriminare atât de bărbați, cât și de femei. Acestea asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătura din polipropilenă transportă imediat transpirația spre exteriorul articolu..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Strat mare de bază al curelei de umăr din micro-plasă canalizată, proiectat pentru o construcție Junior de până la 13 ani. Țesătură specială Biolux asigura transpirație rapidă și eficientă, menținând pielea mereu uscată și menținând o temperatură echilibrată a corpului. În plus, caracteristicile ant..
127,50 RON 150 RON
Producător: Biotex
Materialul cu care este realizat stratul de bază +Carbon (polipropilenă și fibră de carbon) are capacitatea de a expulza rapid umezeala și de a lăsa pielea uscată chiar și în timpul celui mai intens efort, menținând temperatura corpului constantă și oferind o senzație de confort în timp ce se află î..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci din plasă deschisă este un element clasic de lenjerie tehnică sport, ideal pentru toate sporturile în aer liber efectuate în timpul verii. Acest strat de bază fără mâneci este extrem de respirabil, fitilul transpirație departe și menține corpul uscat chiar și în cele mai ..
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Impact se mulează pe corp datorită unui sistem de micro-canale care trec prin el și a zonelor funcționale special concepute pentru a asigura libertatea completă de mișcare și protecție, chiar și în zonele cele mai sensibile, cum ar fi pectoralii, și pentru a garanta wicki..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază al gâtului echipajului Micromesh care permite canalizarea eficientă a transpirației pentru a menține corpul uscat și temperatura reglată. Potrivirea și confortul sunt garantate de tehnicile alternative de țesut ale țesăturii care fac ca acest articol de îmbrăcăminte să fie moale și u..
148,75 RON 175 RON
Producător: Biotex
Inspirat de cele mai recente cerințe ale sportivilor de astăzi, stratul de bază Reverse este un aliat excelent atunci când se confruntă cu provocări sportive în sezoanele în care vremea este ușoară și caldă. Are 2 puncte forte care îl fac să iasă în evidență: gâtul tăiat brut și brațele și opțiunea ..
219,30 RON 258 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază rezistent la vânt fără mâneci aduce cu sine lejeritate, protecție și elasticitate datorită celor 3 straturi care îl fac un substrat respirabil și în același timp izolator: 3 straturi în doar 2 mm! Stratul poliuretanic, aplicat în zonele cele mai sensibile (umeri și portbagaj), ga..
211,65 RON 249 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Second Skin se adaptează corpului datorită unei țesături mulți-țesute diferențiate plăcut pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol de îmbrăcăminte este ideal pentru toate anotimpurile, datorită ver..
181,05 RON 213 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 35 (2 Pagini)