Meniu
Your Cart

Fără mâneci

Producător: Biotex
Strat mare de bază al curelei de umăr din micro-plasă canalizată, proiectat pentru o construcție Junior de până la 13 ani. Țesătură specială Biolux asigura transpirație rapidă și eficientă, menținând pielea mereu uscată și menținând o temperatură echilibrată a corpului. În plus, caracteristicile ant..
127,50 RON 150 RON
Producător: Biotex
Materialul cu care este realizat stratul de bază +Carbon (polipropilenă și fibră de carbon) are capacitatea de a expulza rapid umezeala și de a lăsa pielea uscată chiar și în timpul celui mai intens efort, menținând temperatura corpului constantă și oferind o senzație de confort în timp ce se află î..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci din plasă deschisă este un element clasic de lenjerie tehnică sport, ideal pentru toate sporturile în aer liber efectuate în timpul verii. Acest strat de bază fără mâneci este extrem de respirabil, fitilul transpirație departe și menține corpul uscat chiar și în cele mai ..
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Impact se mulează pe corp datorită unui sistem de micro-canale care trec prin el și a zonelor funcționale special concepute pentru a asigura libertatea completă de mișcare și protecție, chiar și în zonele cele mai sensibile, cum ar fi pectoralii, și pentru a garanta wicki..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Inspirat de cele mai recente cerințe ale sportivilor de astăzi, stratul de bază Reverse este un aliat excelent atunci când se confruntă cu provocări sportive în sezoanele în care vremea este ușoară și caldă. Are 2 puncte forte care îl fac să iasă în evidență: gâtul tăiat brut și brațele și opțiunea ..
219,30 RON 258 RON
Producător: Biotex
Vesta BELIKE  poate fi purtat în contact direct cu pielea, păstrând în același timp beneficiile și calitățile lenjeriei de corp de înaltă performanță și poate fi purtat și peste un articol de îmbrăcăminte Biotex. În ambele cazuri, vă menține întotdeauna corpul uscat și rece datorită deschideril..
348,50 RON 410 RON
Producător: Biotex
Această vestă de ciclism fără mâneci, combinată cu lenjerie tehnică, este cea mai confortabilă și eficientă soluție pentru a vă proteja de vânt și ploaie ușoară. Această vestă este foarte ușoară și ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât să poată fi depozitată în buzunar atunci când nu este necesară..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Vesta rezistentă la vânt WIN oferă protecție completă împotriva vântului în față, în timp ce spatele are un sistem respirabil pentru a preveni supraîncălzirea. Datorită țesăturii stretch, acesta urmărește mișcările corpului și permite libertate maximă de mișcare. Pe spate există 2 buzunare mari, unu..
467,50 RON 550 RON
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)