Meniu
Your Cart

Colanți

Producător: Biotex
Acest articol de îmbrăcăminte diferă de alte colanți din cauza compresiei ridicate care menține mușchii constanți și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute. Prelucrarea diferențiată a țesăturii asigură o respirabilitate ridicată și o potrivire excelentă. Materialul..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Dresurile scurte Power RUN întinse perfect sunt extrem de confortabile, ușoare și se adaptează perfect mușchilor tai. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți scurți de țesătura stretch: confortul deosebit și libertatea amplă de mișcare sunt cele do..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Dresurile inteligente de compresie sunt perfecte și pot fi purtate fără discriminare atât de bărbați, cât și de femei. Acestea asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătura din polipropilenă transportă imediat transpirația spre exteriorul articolu..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Stratul extra-fin din lână Merino Merino Tights este un articol de îmbrăcăminte tehnică moale și cald. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce te face să te simți uscat și să transpiri, disipându-l rapid. Croiala confortabilă raglan a mânecilor și tehnolog..
372,30 RON 438 RON
Se afişează de la 1 până la 4 din 4 (1 Pagini)