Meniu
Your Cart

Colanți

Producător: Biotex
Panta cu 5 compresiuni este elesticizată și fără sudură, cu un buzunar cu fermoar convenabil pe spate.Descriere:Acest articol de îmbrăcăminte diferă de celălalt Panta pentru compresia ridicată care menține mușchii nemișcați și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute..
331,50 RON 390 RON
Producător: Biotex
Linea Ideal pentru toate sporturile de iarnă, dresurile CALORE creează un efect cald ca o îmbrățișare caldă și moale. Dresurile sunt realizate din lână Merino extra-fină și este o îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. În contact cu pielea există polipropilenă (fibra noastră BTX) care oferă efect..
327,25 RON 385 RON
Producător: Biotex
Linea Ideale pentru toate sporturile de iarnă, dresurile inteligente de compresie creează un efect de căldură în contact cu pielea cu compresie inteligentă.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate al temperaturilor trebuie evaluat ca refer..
235,45 RON 277 RON
Producător: Biotex
Linea Alergare stransa cu respirabilitate ridicata. Acesta poate fi purtat singur sau ca lenjerie de corp la temperaturi mai reci ca un mușchi mai cald. Confort fără limite.Descriere:Pantalonii scurți de alergare pot fi folosiți ca agitator muscular sub pantaloni scurți în lunile mai reci pentr..
188,70 RON 222 RON
Producător: Biotex
Linea Colantii cu 5 comprimari 3/4 sunt elesticizati si fara sudura, cu un buzunar cu fermoar convenabil pe spate.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate al temperaturilor trebuie evaluat ca referință pentru a satisface nevoile cuiva care..
277,10 RON 326 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)