Meniu
Your Cart

Îmbrăcăminte

Producător: Biotex
Acest articol de îmbrăcăminte diferă de alte colanți din cauza compresiei ridicate care menține mușchii constanți și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute. Prelucrarea diferențiată a țesăturii asigură o respirabilitate ridicată și o potrivire excelentă. Materialul..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Colanții scurți SOFFIO cu pad-ul integrat ASO 6H sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști și bici..
419,90 RON 494 RON
Producător: Biotex
Este complet etanșată la căldură în interior și poate fi definită că versiunea PLUS, deoarece oferă protecție 100%. Jacheta DE PLOAIE NU este confecționată dintr-un material ușor elastic, cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să pleseze în timpul utilizării. Croiala moale, dar strânsă,..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Jacheta moale rezistentă la vânt este ușoară și protejează de vânt, fără a reduce transpirația: partea din față și umerii sunt realizate dintr-o țesătură cu o membrană rezistentă la vânt, în timp ce există zone mari pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și a menține o temperatură stabilă a corpulu..
734,40 RON 864 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Jacheta (numită și jachetă de ciclism în jargon) este realizată dintr-o țesătură ultraușoare, rezistentă la apă, care, datorită cusăturilor etanșe la căldură, asigură o protecție 100% împotriva vântului. Jacheta NO RAIN este realizată cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să se înfigă ..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
Costumul rezistent la vânt Winter WIN este format din colanți WIN și jacheta termică roșie WP Jachetă termală rezistentă la vânt din țesătură rezistentă la apă este realizată cu o membrană inovatoare care garantează protecția împotriva vântului și a căldurii maxime chiar și atunci când temperat..
1.232,50 RON 1.450 RON
Producător: Biotex
Jacheta termală rezistentă la vânt din țesătură rezistentă la apă este realizată cu o membrană inovatoare care garantează protecția împotriva vântului și a căldurii maxime chiar și atunci când temperaturile scad. Constructia ergonomica si utilizarea tesaturilor plus stretch pentru jacheta termica re..
849,15 RON 999 RON
Producător: Biotex
Linea Fabricat din țesătură rezistentă la vânt în față și țesătură termică și respirabilă în mâneci și spate. Noua jachetă win rezistentă la vânt este soluția perfectă pentru sezoanele intermediare, pentru antrenamente lungi pe bicicletă, rămâneți cald și protejat de vânt.DescriereJacheta termi..
581,40 RON 684 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți din salopete pentru ciclism BELIKE cu pernă lor ASO 6H sunt confecționată din streșini perforate și grosimi diferențiate pentru a asigură confort maxim și aerisire pentru bicicliștii rutieri și bicicliștii de munte. Pad-ul integrat garantează o libertate excelentă de mișcare, elast..
471,75 RON 555 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți Win 3/4 cu pad sunt realizate din țesătură termică și respirabilă. Concepute pentru acele zile în care temperatura scade, pantalonii scurți de salopetă învăluie corpul menținând o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația la exterior: pielea rămâne uscată și ave..
505,75 RON 595 RON
Producător: Biotex
Linea Dacă sunteți ciclist (drum sau MTB), salopetele ULTRA vă vor oferi rezistență și, în același timp, confort maxim pentru a face față antrenamentelor / competițiilor lungi și intense și pentru a rămâne întotdeauna rece și uscat.Salopeta ULTRA garantează performanțe tehnice ridicate datorită..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Tricoul belike light cu mânecă scurtă poate fi purtat în contact direct cu pielea păstrând beneficiile și calitățile lenjeriei de corp de înaltă performanță, dar poate fi purtat și peste o lenjerie Biotex. În ambele cazuri, vă menține întotdeauna corpul uscat și rece datorită deschiderilor mari de v..
450,50 RON 530 RON
Producător: Biotex
Materialul cu care este confecționat (polipropilena și fibra de carbon), are capacitatea de a expulza rapid umezeala și de a lasă pielea uscata chiar și în timpul celui mai intens efort, menținând temperatura corpului constantă și dând o senzație de confort în timp ce intră în contact cu pielea. Com..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Tricoul open weave mesh este un element clasic de lenjerie sport tehnică, conceput pentru persoanele care fac sport în aer liber vara, dar și pentru antrenamentele în sala de sport. Tricoul cu mânecă scurtă este extrem de respirabil, îndepărtează transpirația și menține corpul uscat chiar și în zile..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, special concepute pentru a asigura o respirabilitate perfectă în punctele..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Tricoul Impact este realizat din fibre inovatoare, extrem de funcționale, pentru o senzație constantă de bunăstare. Fără cusături enervante și cu mâneci tăiate raglan, acest tricou se adaptează corpului că și cum ar fi o a doua piele. Caracteristica sa de diferențiere poate fi găsită pe zona pectora..
257,55 RON 303 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază prin excelență al gamei Bioflex Medium Weight. Țeserea cu prelucrare diferențiată garantează elasticitatea și luminozitatea, precum și libertatea maximă de mișcare datorită absenței cusăturilor laterale. Zonele micromesh introduse în punctele cu cea mai mare transpirație promovează v..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Fibrele hidrofuge din țesătura noastră BTX (100% polipropilenă) nu absorb transpirația, ci o expulzează fără a se înmuia, lăsând o senzație plăcută de uscare pe piele. Alternanțele din țesătura micromesh, pe lângă formarea unei țesături cu nervuri care produce o potrivire mai moale și mai confortabi..
165,75 RON 195 RON
Producător: Biotex
Acest tricou rezistent la vânt aduce cu sine lejeritate, protecție și elasticitate datorita celor 3 straturi care îl fac un substrat respirabil și în același timp izolator: 3 straturi în doar 2 mm! Stratul poliuretanic, aplicat în zonele cele mai sensibile (umeri și portbagaj), garantează o protecți..
225,25 RON 265 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 34 (2 Pagini)