Meniu
Your Cart

Maieu

Producător: Biotex
Stratul de bază al gâtului echipajului Micromesh care permite canalizarea eficientă a transpirației pentru a menține corpul uscat și temperatura reglată. Potrivirea și confortul sunt garantate de tehnicile alternative de țesut ale țesăturii care fac ca acest articol de îmbrăcăminte să fie moale și u..
148,75 RON 175 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază rezistent la vânt fără mâneci aduce cu sine lejeritate, protecție și elasticitate datorită celor 3 straturi care îl fac un substrat respirabil și în același timp izolator: 3 straturi în doar 2 mm! Stratul poliuretanic, aplicat în zonele cele mai sensibile (umeri și portbagaj), ga..
211,65 RON 249 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Second Skin se adaptează corpului datorită unei țesături mulți-țesute diferențiate plăcut pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol de îmbrăcăminte este ideal pentru toate anotimpurile, datorită ver..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Adesea, atunci când termometrul urcă spre 40°, vă este teamă că utilizarea unui articol de îmbrăcăminte de contact cu pielea vă vă face prea fierbinte. Tocmai pentru că este cald și transpiri mai mult, este important să porți lenjerie tehnica care transporta transpirația rapid la exterior, astfel în..
219,30 RON 258 RON
Maiou Sun Mesh Maiou Sun Mesh
Online Only -15 %
Producător: Biotex
Proaspăt și ușor, stratul de bază fără mâneci din plasă SUN este ideal pentru sezoanele mai calde datorită ventilației ultra generate de țesătură. Stratul de bază fără mâneci SUN are o structură diferențiată a ochiurilor de plasă întinsă, cu zone de sprijin pe spate și vă menține uscat și temperatur..
199,75 RON 235 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază ultraușor fără mâneci se adaptează la corp datorită unei țesături cu micro-plasă întinsă și a unei țesături diferențiate mulți-țesături pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Materialul cu nervuri din lateral asigură fapt..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
O problemă recurentă în sezoanele de primăvară și vară este trecerea de la temperaturi ușoare (cum ar fi în zori sau amurg) la temperaturi mult mai ridicate pe parcursul zilei. Nu numai că, traseul de formare ar putea trece prin zone care sunt umbrite, complet la soare sau expuse la vânt. Căldura, f..
187 RON 220 RON
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)