Meniu
Your Cart

Tricouri

Producător: Biotex
Tricoul belike light cu mânecă scurtă poate fi purtat în contact direct cu pielea păstrând beneficiile și calitățile lenjeriei de corp de înaltă performanță, dar poate fi purtat și peste o lenjerie Biotex. În ambele cazuri, vă menține întotdeauna corpul uscat și rece datorită deschiderilor mari de v..
450,50 RON 530 RON
Producător: Biotex
Materialul cu care este confecționat (polipropilena și fibra de carbon), are capacitatea de a expulza rapid umezeala și de a lasă pielea uscata chiar și în timpul celui mai intens efort, menținând temperatura corpului constantă și dând o senzație de confort în timp ce intră în contact cu pielea. Com..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Tricoul open weave mesh este un element clasic de lenjerie sport tehnică, conceput pentru persoanele care fac sport în aer liber vara, dar și pentru antrenamentele în sala de sport. Tricoul cu mânecă scurtă este extrem de respirabil, îndepărtează transpirația și menține corpul uscat chiar și în zile..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, special concepute pentru a asigura o respirabilitate perfectă în punctele..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Tricoul Impact este realizat din fibre inovatoare, extrem de funcționale, pentru o senzație constantă de bunăstare. Fără cusături enervante și cu mâneci tăiate raglan, acest tricou se adaptează corpului că și cum ar fi o a doua piele. Caracteristica sa de diferențiere poate fi găsită pe zona pectora..
257,55 RON 303 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază prin excelență al gamei Bioflex Medium Weight. Țeserea cu prelucrare diferențiată garantează elasticitatea și luminozitatea, precum și libertatea maximă de mișcare datorită absenței cusăturilor laterale. Zonele micromesh introduse în punctele cu cea mai mare transpirație promovează v..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Fibrele hidrofuge din țesătura noastră BTX (100% polipropilenă) nu absorb transpirația, ci o expulzează fără a se înmuia, lăsând o senzație plăcută de uscare pe piele. Alternanțele din țesătura micromesh, pe lângă formarea unei țesături cu nervuri care produce o potrivire mai moale și mai confortabi..
165,75 RON 195 RON
Producător: Biotex
Acest tricou rezistent la vânt aduce cu sine lejeritate, protecție și elasticitate datorita celor 3 straturi care îl fac un substrat respirabil și în același timp izolator: 3 straturi în doar 2 mm! Stratul poliuretanic, aplicat în zonele cele mai sensibile (umeri și portbagaj), garantează o protecți..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Acest tricou fără sudură se adaptează la corp datorită unei țesături cu micro-plasă stretch și a unei țesături diferențiate mulți-țesături pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Materialul cu nervuri din lateral asigură faptul că îmbrăcă..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Tricoul Second Skin se adaptează corpului datorită unei țesături mulți-țesute diferențiate plăcut pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol vestimentar este ideal pentru toate anotimpurile, datorită versatilității țesăturii ca..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Adesea, atunci când termometrul urcă spre 40°, vă este teamă că utilizarea unui articol de îmbrăcăminte de contact cu pielea vă vă face prea fierbinte. Tocmai pentru că este cald și transpiri mai mult, este important să porți lenjerie tehnica care să iți lase pielea uscata și să transporte transpira..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Proaspăt și ușor, tricoul cu ochiuri SUN este ideal pentru anotimpurile mai calde datorita ventilației ultra generate de țese. Tricoul SUN are o structură diferențiată a ochiurilor de plasă întinsă, cu zone de sprijin pe spate și te menține uscat și temperatură reglată, nu numai atunci când te exers..
238 RON 280 RON
Producător: Biotex
Ribbed Ultra Jersey Short Sleeve este îmbrăcămintea ideală pentru a purta atât primăvara, cât și vara. Deși este un articol de îmbrăcăminte exterioară, purtat în mod normal că al doilea sau că strat superior (de exemplu, cu un strat de bază din plasă dedesubt), acest tricou are caracteristicile extr..
400,35 RON 471 RON
Producător: Biotex
Tricoul ULTRA este îmbrăcămintea ideală pe care să o porți atât primăvara, cât și vara. Deși este un articol de îmbrăcăminte exterioară, purtat în mod normal ca al doilea sau ca strat superior (de exemplu, cu un strat de bază din plasă dedesubt), acest tricou are caracteristicile extraordinare ale u..
400,35 RON 471 RON
Producător: Biotex
Tricoul Thermo+ este realizat dintr-o țesătură termică compusă dintr-un strat dublu creat de cusătura internă: polipropilena garantează o respirabilitate eficientă. Tricoul termic trebuie purtat ca strat de bază în cele mai reci anotimpuri pentru a rămâne uscat și plăcut cald chiar și în timpul acti..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Tricoul ultra smart cu mânecă scurta își dorește să meargă mai departe și să ofere combinația perfecta de performanta și estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului că și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în p..
447,95 RON 527 RON
Tricou Diamant Tricou Diamant
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Tricoul ultra smart cu maneca scurta isi doreste sa mearga mai departe si sa ofere combinatia perfecta de performanta si estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului ca și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în p..
447,95 RON 527 RON
Producător: Biotex
Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă cu fermoar este:ușor și moaleal doilea efect al pielii100% respirabilconfortabil și practicse usucă rapidPurtând tricoul "SOFFIO cu mânecă scurta" vei evita dispersia energiei prezente în mod natural în tine și vei avea un confort maxim: efect mereu uscat chiar și în ..
400,35 RON 471 RON
Se afişează de la 1 până la 18 din 18 (1 Pagini)