Meniu
Your Cart

Pantaloni

Producător: Biotex
Colanții scurți SOFFIO cu pad-ul integrat ASO 6H sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști și bici..
419,90 RON 494 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți din salopete pentru ciclism BELIKE cu pernă lor ASO 6H sunt confecționată din streșini perforate și grosimi diferențiate pentru a asigură confort maxim și aerisire pentru bicicliștii rutieri și bicicliștii de munte. Pad-ul integrat garantează o libertate excelentă de mișcare, elast..
471,75 RON 555 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți Win 3/4 cu pad sunt realizate din țesătură termică și respirabilă. Concepute pentru acele zile în care temperatura scade, pantalonii scurți de salopetă învăluie corpul menținând o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația la exterior: pielea rămâne uscată și ave..
505,75 RON 595 RON
Producător: Biotex
Linea Dacă sunteți ciclist (drum sau MTB), salopetele ULTRA vă vor oferi rezistență și, în același timp, confort maxim pentru a face față antrenamentelor / competițiilor lungi și intense și pentru a rămâne întotdeauna rece și uscat.Salopeta ULTRA garantează performanțe tehnice ridicate datorită..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Win pantaloni scurți scurt salopete cu pad sunt realizate din tesatura termica si respirabila. Concepute pentru acele zile în care temperatura scade, pantalonii scurți de salopetă învăluie corpul menținând o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația la exterior: pielea rămâne usc..
496,40 RON 584 RON
Pantaloni ciclism iarna Pantaloni ciclism iarna
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Colanti WIN cu capre negre EXTRA pentru distante medii (5/6 ore) din material termic si respirabil. Concepute pentru perioadele în care temperaturile scad, Dresurile se înfășoară în jurul corpului, menținând în același timp o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația afară: piele..
524,45 RON 617 RON
Producător: Biotex
Colanți din fire termolite capabile să garanteze o termicitate ridicata combinata cu lejeritate și respirabilitate.Colanții INGÂMBA sunt perfecți pentru a merge la cele mai reci temperaturi, păstrând în același timp corpul cald și uscat.Colanții INGÂMBA sunt echipați cu o capra neagra pentru distant..
543,15 RON 639 RON
Producător: Biotex
Dacă sunteți un sportiv (ciclist rutier sau mountain biker) în căutarea pentru pantaloni scurți salopete confortabile și ușoare pentru a rămâne rece și uscat pe tot parcursul antrenamentului, acest articol de îmbrăcăminte a fost proiectat doar pentru tine! Pantalonii scurți pentru salopete SOFFIO ga..
459 RON 540 RON
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)