Meniu
Your Cart

Sepci / Caciuli

Producător: Biotex
Moale, fleecy și elastic. Căptușeala extra-fină a căștii Merino Wool este soluția ideală pentru a-ți menține capul cald și uscat în cele mai reci zile. Puterea termică a căptușelii căștii, combinată cu respirabilitatea fibrei de polipropilenă, ajută la reglarea climatului intern, prevenind astfel se..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Capacitatea izolatoare și termică a Cap Warm 3.0 este îmbunătățită de țesătura 3D Capture, care reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bule" de aer în interiorul lor, prevenind astfel senzația enerva..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Balaclava termala este un accesoriu sport confortabil si versatil, potrivit pentru ciclism, motociclism si MTB toamna si iarna. Balaclava combină lejeritatea și protecția împotriva frigului: țesătura este moale și subțire, dar foarte caldă atunci când este purtată. Există o micro-plasă pe gură și na..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Capacul căștii este realizat dintr-o țesătură rezistentă la ploaie cu protecție WindBiotex care o face adaptabilă la orice tip de cască. Acesta este accesoriul ideal pentru a face față schimbărilor bruște ale vremii, protejând atât împotriva vântului neașteptat, cât și a ploii...
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Capacitatea de izolare și termică a căptușelii casca 3D este îmbunătățită de 3D Capture tese, ceea ce reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bulele" de aer din interiorul acestora, prevenind astfel s..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Datorită țesăturii cu care este fabricată, căptușența de cască de vară Powerflex stretch fabric micromesh oferă o transpirație eficientă și imediată, menținând îmbrăcămintea uscată și protejată, fără a sacrifica lejeritatea și confortul. Elasticitatea sa ridicată îl face un accesoriu versatil, precu..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Căciulă de iarnă rezistentă la vânt este o fuziune a țesăturii termice Technotrans și protecția țesăturii WindBiotex. Combinația dintre aceste două țesături creează o uniune termică perfectă. În timp ce țesătura Technotrans respiră și menține îmbrăcămintea uscată și caldă, protecția împotriva vântul..
114,75 RON 135 RON
Se afişează de la 1 până la 8 din 8 (1 Pagini)