Meniu
Your Cart

Șosete

Producător: Biotex
Capacul cald al Șosetelor de la de la omisie este compus din 2 țesături: partea superioara și cea inferioara. Materialul situat pe partea superioară a piciorului (instep) este realizat cu un strat dublu: stratul exterior este 100% rezistent la vânt, iar stratul intern 100% termic (în cusături t..
85,85 RON 101 RON
Șosete Compresie
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, șosetele gradate de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind un sentiment de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizându-și astfel acțiunea. Purtar..
123,25 RON 145 RON
Producător: Biotex
Șosetele gradate de compresie 2.0 au zone de compresie diferite care sunt evidențiate de diferitele texturi ale țesăturii. Șosetele de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o oxigenare musculară îmbunătățită. Firul promovează microcircula..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu efect 3D optimizează managementul umidității și, datorită conținutului de lână Merino 65% extra-fin, au o capacitate de încălzire. Acestea au fost concepute pentru activități de antrenament și sport la temperaturi scăzute și de iarnă. Pentru a optimiza canalizarea transpirației și pentru..
104,55 RON 123 RON
Șosete de gleznă Șosete de gleznă
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Aceste șosete de gleznă sunt realizate cu o țesătură fină de plasă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația, menținând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură...
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Nu doar pentru iubitorii de biciclete cu angrenaj fix! Acesta ar putea fi sloganul pentru aceste șosete care provoacă destul de multă agitație în rândul celor mai la modă pasionați de ciclism. Realizate cu o țesătură de plasă care promovează transpirația wicking, ele păstrează picioarele reglate la ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele distractive ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perf..
66,30 RON 78 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu nervuri ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perfo..
85,85 RON 101 RON
Șosete Lână Merino
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele extra-fine din lână Merino au fost concepute pentru antrenamente și activități sportive la temperaturi temperate, reci și de iarnă. Am ales să folosim lână merinos extra-fină pentru a face aceste șosete excepțional de ușoare, dar cu retenție ridicată de căldură. Șosetele din lână Merino res..
104,55 RON 123 RON
Șosete lungi Șosete lungi
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosete lungi fără protecții shinbone. Aceste șosete oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperaturii pentru a menține picioarele uscate chiar și în timpul activităților sportive. Excelent pentru MTB sau coborâre...
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Șosete lungi cu protecții shinbone care pot fi foarte ușor introduse sau îndepărtate sau pot fi ridicate sau coborâte în orice moment. Protecțiile au o garanție de calitate și rezistență SAȘ-TEC. Șosetele cu protecție shinbone oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperatur..
214,20 RON 252 RON
Șosete lungi Thermal Șosete lungi Thermal
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosete lungi cu compresie diferențiată ridicată și o înaltă comermicitate. Acestea sunt realizate cu zone de compresie diferențiate pentru a asigura respirabilitatea și pentru a menține corpul cald și protejat în timpul activităților sportive în aer liber în lunile de iarnă. Deosebit de potrivit pen..
142,80 RON 168 RON
Șosete Micromesh Șosete Micromesh
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele micromesh sunt realizate cu o plasă fină țesetă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația wicking, mențînând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură. Aceste ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosete cu un design minimalist care garantează rezistență și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, durabile. În plus, diferitele țeseturi fac șosetele extrem de respirabile. Elastomerul garantează elasticitate și confort..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Aceste șosete termice lungi din țesătura Technotrans garantează o izolare termică perfectă și o respirabilitate maximă datorită stratului dublu cu cusături interne. Polipropilena expulzează transpirația și o transportă la exterior, unde este absorbită de bumbacul care reține căldura corpului. Cusătu..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Noile șosete WIN, care completează ținuta liniei WIN (constând din pantaloni scurți de 3/4 lungime și tricou cu mânecă lungă pentru sezoanele intermediare), garantează tenacitate și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele termice cu cusături interne, respiră și mențin picioarele mereu calde și uscate datorită stratului dublu: primul fitil transpiră, în timp ce al doilea păstrează căldura corpului. Cusăturile ranforsate pe de lab și călcâiul oferă o rezistență mai mare la uzură. Aceste șosete cu bicicleta ter..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele extra-fine din lână Merino cu fire dublu răsucite au fost concepute pentru antrenamente și activități sportive la temperaturi scăzute și de iarnă. Am ales să folosim lână merinos extra-fină pentru a oferi acestor șosete cu bicicleta termică o capacitate ridicată de retenție a căldurii. Șose..
104,55 RON 123 RON
Șosetele Smart 20 cm Șosetele Smart 20 cm
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele SMART POLKA DOT ies în evidență datorită aspectului lor frumos și culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART POLKA DOT sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Șosetele sport po..
114,75 RON 135 RON
Șosetele Smart Square Șosetele Smart Square
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele SMART SQUARE ies în evidență datorită aspectului lor frumos și a culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART SQUARE sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Aceste șosete sport p..
114,75 RON 135 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 21 (2 Pagini)