Meniu
Your Cart

Încălzitoare de brațe și picioare

Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Light sunt într-adevăr foarte ușoare, cântărind doar 25 gr. Încălzitoarele de braț sunt realizate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, e..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, încălzitoarele gradate ale picioarelor de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizând astfel ..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice ++ din țesături stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care menține mușchiul cald și uscat datorită țesăturii din polipropilenă care asigură respirabilitatea și reglează temperatura. Datorită construcției anatomice, ele rămân perfect la locul lor fără a se încre..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice din țesătură stretch sunt realizate cu fibră de polipropilenă BTX care oferă protecție termică mușchilor brațelor, mențînând în același timp respirabilitatea maximă și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată și evitând astfel senzația de frig și umeze..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie care face ca apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umedă. Ușor pliate și trans..
191,25 RON 225 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare din material termo-stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Dato..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie, care face că apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Încălzit..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul cu braț thermo este foarte elastic, garantând o potrivire anatomică perfectă pe braț. Este fabricat din fibra de polipropilena BTX care garanteaza izolarea termica, asigurand in același timp respirabilitatea si eliminarea umiditatii din piele, lasand mereu pielea uscata, evitand astfel ..
152,15 RON 179 RON
Încălzitor de picior Încălzitor de picior
-15 % Stoc epuizat
Producător: Biotex
Încălzitorul de picior Booster cu compresie gradat este extrem de ușor de purtat și poate fi utilizat atât în timpul exercițiilor fizice (este potrivit pentru toate sporturile), cât și pentru o recuperare rapidă și eficientă. Datorită diferitelor compresii, gradate de jos în sus, încălzitul piciorul..
97,75 RON 115 RON
Producător: Biotex
Genunchiul din material stretch mai cald, realizat cu tesatura noastra exclusiva biotex din polipropilena, este termic si respirabil. Structura ergonomica diferentiată si absenta cusaturilor ofera un confort deosebit si elimina riscul de iritatii neplacute cauzate de frecarea continua. Materiile pri..
162,35 RON 191 RON
Se afişează de la 1 până la 10 din 10 (1 Pagini)