Meniu
Your Cart

Alergare

Producător: Biotex
Luați tot ce aveți nevoie, mergeți și alergați, dar cu stil!Cum?Simplu, datorită noii centuri IngambaCe este?Noua centură Ingamba este o centură foarte estetică, care poate ține toate obiectele mici de care aveți nevoie, cum ar fi fulare, chei, telefoane mobile, portofele, sticle de apă, veste de vâ..
144,50 RON 170 RON
Producător: Biotex
Ciorapi lungi cu compresie gradată potrivită atât în timpul activității fizice, cât și pentru recuperarea post-antrenament. realizate cu o intindere si tesatura foarte respirabil folosind tehnologia 3D pentru o izolare termica eficienta.Descriere:Ciorapii compresivi gradați, datorită diferitelor com..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Conceput pentru a face față celor mai reci temperaturi, jacheta termală rezistentă la vânt și țesătura rezistentă la apă au fost construite pentru a proteja corpul în timpul activității sportive de frig și vânt.Jacheta termică rezistentă la vânt IEX cu mânecă lungă este:• realizate în întregime din ..
565,25 RON 665 RON
Producător: Biotex
Panta cu 5 compresiuni este elesticizată și fără sudură, cu un buzunar cu fermoar convenabil pe spate.Descriere:Acest articol de îmbrăcăminte diferă de celălalt Panta pentru compresia ridicată care menține mușchii nemișcați și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute..
331,50 RON 390 RON
Producător: Biotex
Fuziunea dintre natură și tehnologie se întâlnește în acest pulover cu mânecă lungă din lână Merino, moale, ușor și fără sudură. Senzația pe care o porți este aceea a unei îmbrățișări calde și moi.Descriere:Puloverul cu mânecă scurtă pentru gât al echipajului din lână Merino foarte fină este un arti..
335,75 RON 395 RON
Producător: Biotex
Linea Structura lupului cub este optimizată pentru a garanta un nivel de căldură la cub în comparație cu greutatea sa. Respirabilitate perfectă chiar și pentru distanțe medii și lungi și un sentiment de căldură continuă.Descriere:Tricoul de lup cu mânecă lungă este perfect pentru cei care pract..
278,80 RON 328 RON
Producător: Biotex
Tricoul ultra smart cu maneca scurta isi doreste sa mearga mai departe si sa ofere combinatia perfecta de performanta si estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului ca și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în p..
399,50 RON 470 RON
Producător: Biotex
Linea Ideal pentru toate sporturile de iarnă, dresurile CALORE creează un efect cald ca o îmbrățișare caldă și moale. Dresurile sunt realizate din lână Merino extra-fină și este o îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. În contact cu pielea există polipropilenă (fibra noastră BTX) care oferă efect..
327,25 RON 385 RON
Producător: Biotex
Tubul termal multifunctional al gatului este realizat cu o tese din polipropilena care permite transportul maxim al transpiratiei spre exterior pentru a mentine pielea mereu uscata si reglata la temperatura. În același timp, țesătura termică cu efect de lână asupra interiorului oferă o eficiență ter..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază prin excelență al gamei Bioflex Medium Weight. Țeserea cu prelucrare diferențiată garantează elasticitatea și luminozitatea, precum și libertatea maximă de mișcare datorită absenței cusăturilor laterale. Zonele micromesh introduse în punctele cu cea mai mare transpirație promovează v..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Materialul cu care este confecționat (polipropilena și fibra de carbon), are capacitatea de a expulza rapid umezeala și de a lasă pielea uscata chiar și în timpul celui mai intens efort, menținând temperatura corpului constantă și dând o senzație de confort în timp ce intră în contact cu pielea. Com..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Șosetele SMART SQUARE ies în evidență datorită aspectului lor frumos și a culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART SQUARE sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Aceste șosete sport p..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Șosetele SMART POLKA DOT ies în evidență datorită aspectului lor frumos și culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART POLKA DOT sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Șosetele sport po..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Șosetele distractive ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perf..
63,75 RON 75 RON
Producător: Biotex
Nu doar pentru iubitorii de biciclete cu angrenaj fix! Acesta ar putea fi sloganul pentru aceste șosete care provoacă destul de multă agitație în rândul celor mai la modă pasionați de ciclism. Realizate cu o țesătură de plasă care promovează transpirația wicking, ele păstrează picioarele reglate la ..
80,75 RON 95 RON
Producător: Biotex
Aceste șosete de gleznă sunt realizate cu o țesătură fină de plasă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația, menținând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură...
72,25 RON 85 RON
Producător: Biotex
Șosetele gradate de compresie 2.0 au zone de compresie diferite care sunt evidențiate de diferitele texturi ale țesăturii. Șosetele de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o oxigenare musculară îmbunătățită. Firul promovează microcircula..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, șosetele gradate de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind un sentiment de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizându-și astfel acțiunea. Purtar..
131,75 RON 155 RON
Producător: Biotex
Plasa de tese pe spatele mănușilor MTB de vară transportă transpirația la exterior, menținând pielea mereu uscată și rece, în timp ce palma are o țesătură anti-transpirație și un tampon de gel care oferă un confort mai mare. Mănușile MTB de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate ..
153 RON 180 RON
Producător: Biotex
Linea Una canotta leggerissima ed estremamente confortevole che si farà dimenticare presto una volta indossata! Questa canotta è stata pensata e realizzata per chi si avvicina al mondo delle due ruote e per tutti gli E-bikers che desiderano testare le performance di un intimo sportivo. La Canot..
204 RON 240 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 70 (4 Pagini)