Meniu
Your Cart

Alergare

Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
380,80 RON 448 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Acest articol de îmbrăcăminte diferă de alte colanți din cauza compresiei ridicate care menține mușchii constanți și garantează o căldură extraordinară chiar și la temperaturi foarte scăzute. Prelucrarea diferențiată a țesăturii asigură o respirabilitate ridicată și o potrivire excelentă. Materialul..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Dresurile scurte Power RUN întinse perfect sunt extrem de confortabile, ușoare și se adaptează perfect mușchilor tai. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți scurți de țesătura stretch: confortul deosebit și libertatea amplă de mișcare sunt cele do..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Dresurile inteligente de compresie sunt perfecte și pot fi purtate fără discriminare atât de bărbați, cât și de femei. Acestea asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătura din polipropilenă transportă imediat transpirația spre exteriorul articolu..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Light sunt într-adevăr foarte ușoare, cântărind doar 25 gr. Încălzitoarele de braț sunt realizate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, e..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, încălzitoarele gradate ale picioarelor de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizând astfel ..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice ++ din țesături stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care menține mușchiul cald și uscat datorită țesăturii din polipropilenă care asigură respirabilitatea și reglează temperatura. Datorită construcției anatomice, ele rămân perfect la locul lor fără a se încre..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice din țesătură stretch sunt realizate cu fibră de polipropilenă BTX care oferă protecție termică mușchilor brațelor, mențînând în același timp respirabilitatea maximă și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată și evitând astfel senzația de frig și umeze..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie care face ca apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umedă. Ușor pliate și trans..
191,25 RON 225 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare din material termo-stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Dato..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie, care face că apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Încălzit..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Genunchiul din material stretch mai cald, realizat cu tesatura noastra exclusiva biotex din polipropilena, este termic si respirabil. Structura ergonomica diferentiată si absenta cusaturilor ofera un confort deosebit si elimina riscul de iritatii neplacute cauzate de frecarea continua. Materiile pri..
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul nelimitat al gâtului este moale și subțire și se face fără cusături enervante. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil, mențînând în același timp gâtul cald și uscat. Are două tipuri diferite de țesături:..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Este complet etanșată la căldură în interior și poate fi definită că versiunea PLUS, deoarece oferă protecție 100%. Jacheta DE PLOAIE NU este confecționată dintr-un material ușor elastic, cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să pleseze în timpul utilizării. Croiala moale, dar strânsă,..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Jacheta moale rezistentă la vânt este ușoară și protejează de vânt, fără a reduce transpirația: partea din față și umerii sunt realizate dintr-o țesătură cu o membrană rezistentă la vânt, în timp ce există zone mari pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și a menține o temperatură stabilă a corpulu..
734,40 RON 864 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 64 (4 Pagini)