Meniu
Your Cart

Mersul pe jos

Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Dresurile inteligente de compresie sunt perfecte și pot fi purtate fără discriminare atât de bărbați, cât și de femei. Acestea asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătura din polipropilenă transportă imediat transpirația spre exteriorul articolu..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Linea Fabricat din țesătură rezistentă la vânt în față și țesătură termică și respirabilă în mâneci și spate. Noua jachetă win rezistentă la vânt este soluția perfectă pentru sezoanele intermediare, pentru antrenamente lungi pe bicicletă, rămâneți cald și protejat de vânt.DescriereJacheta termi..
581,40 RON 684 RON
Producător: Biotex
Șosetele gradate de compresie 2.0 au zone de compresie diferite care sunt evidențiate de diferitele texturi ale țesăturii. Șosetele de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o oxigenare musculară îmbunătățită. Firul promovează microcircula..
142,80 RON 168 RON
Șosetele Smart 20 cm Șosetele Smart 20 cm
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele SMART POLKA DOT ies în evidență datorită aspectului lor frumos și culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART POLKA DOT sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Șosetele sport po..
114,75 RON 135 RON
Șosetele Smart Square Șosetele Smart Square
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele SMART SQUARE ies în evidență datorită aspectului lor frumos și a culorilor strălucitoare. Aceste șosete merg cu ușurință cu orice ținută. Șosetele SMART SQUARE sunt concepute pentru perioada de vară pentru persoanele care merg cu bicicleta, ciclism montan sau drumeții. Aceste șosete sport p..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază thermo+ este realizat dintr-o țesătură termică compusă dintr-un strat dublu creat de cusătura internă: polipropilenă internă garantează o respirabilitate eficientă. Ar trebui să fie purtat că un strat de bază în timpul celor mai reci sezoane pentru a rămâne uscat și plăcut cald chiar..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază extra-fin din lână Merino cu mânecă lungă este un articol de îmbrăcăminte tehnică moale și cald. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce te face să te simți uscat și să transpiri, disipându-l rapid. Acest tricou are un pic mai mult de 4 cm ..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază extra-fin Merino lână cu mâneci lungi cu gât rotund este un articol de îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce vă face să vă simțiți uscat și elimină transpirația, disipând-o rapid. Confortabil raglan tă..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază Thermo+ este realizat dintr-o țesătură termică compusă dintr-un strat dublu creat de cusătura internă: polipropilena internă garantează o respirabilitate eficientă. Ar trebui să fie purtat că un strat de bază în timpul celor mai reci sezoane pentru a rămâne uscat și plăcut cald chiar..
277,10 RON 326 RON
Producător: Biotex
Stratul extra-fin din lână Merino Merino Tights este un articol de îmbrăcăminte tehnică moale și cald. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce te face să te simți uscat și să transpiri, disipându-l rapid. Croiala confortabilă raglan a mânecilor și tehnolog..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază second skin se adaptează la corp datorită unei țesături multi-țesute diferențiate plăcut pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol vestimentar este ideal pentru toate anotimpurile, datorită versatilității țesăt..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază pentru gât cu mânecă lungă este perfect pentru persoanele care se angajează în sporturi în aer liber în timpul iernii: țesătura de înaltă calitate și fabricarea să 3D garantează un confort de lungă durată. Efectul 3D al țesăturii asigură o masaj continuu a pielii. Acest strat de bază..
314,50 RON 370 RON
Se afişează de la 1 până la 17 din 17 (1 Pagini)