Meniu
Your Cart

Diverse

Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
380,80 RON 448 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Este complet etanșată la căldură în interior și poate fi definită că versiunea PLUS, deoarece oferă protecție 100%. Jacheta DE PLOAIE NU este confecționată dintr-un material ușor elastic, cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să pleseze în timpul utilizării. Croiala moale, dar strânsă,..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Jacheta (numită și jachetă de ciclism în jargon) este realizată dintr-o țesătură ultraușoare, rezistentă la apă, care, datorită cusăturilor etanșe la căldură, asigură o protecție 100% împotriva vântului. Jacheta NO RAIN este realizată cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să se înfigă ..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
O problemă recurentă în sezoanele de primăvară și vară este trecerea de la temperaturi ușoare (cum ar fi în zori sau amurg) la temperaturi mult mai ridicate pe parcursul zilei. Nu numai că, traseul de formare ar putea trece prin zone care sunt umbrite, complet la soare sau expuse la vânt. Căldura, f..
187 RON 220 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușa de vară, ideală pentru ciclismul rutier, are o brățară mai lungă ..
133,45 RON 157 RON
Producător: Biotex
Plasa de tese pe spatele mănușilor MTB de vară transportă transpirația la exterior, menținând pielea mereu uscată și rece, în timp ce palma are o țesătură anti-transpirație și un tampon de gel care oferă un confort mai mare. Mănușile MTB de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate ..
152,15 RON 179 RON
Manusi termice subțiri
Nou -15 % Stoc epuizat
Producător: Biotex
Undergloves termice sunt moi, subțiri și complet fără sudură. Ușoare, dar foarte calde atunci când sunt purtate, acestea oferă o protecție excepțională împotriva frigului și sunt foarte respirabile datorită utilizării fibrei noastre de polipropilenă BTX. Acest Undergloves termic poate fi purtat sub ..
119 RON 140 RON
Producător: Biotex
Mănușile Thermal Touch sunt una dintre cele mai importante mănuși tehnice de iarnă; sunt foarte ușoare, dar odată ce le-ai pus, constați că sunt subțiri și calde, oferindu-iți protecție împotrivă frigului. Acestea oferă o bună protecție împotriva vântului și frigului. Spatele este realizat din mater..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Capacul cald al Șosetelor de la de la omisie este compus din 2 țesături: partea superioara și cea inferioara. Materialul situat pe partea superioară a piciorului (instep) este realizat cu un strat dublu: stratul exterior este 100% rezistent la vânt, iar stratul intern 100% termic (în cusături t..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu nervuri ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perfo..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosete lungi cu protecții shinbone care pot fi foarte ușor introduse sau îndepărtate sau pot fi ridicate sau coborâte în orice moment. Protecțiile au o garanție de calitate și rezistență SAȘ-TEC. Șosetele cu protecție shinbone oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperatur..
214,20 RON 252 RON
Șosete Micromesh Șosete Micromesh
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele micromesh sunt realizate cu o plasă fină țesetă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația wicking, mențînând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură. Aceste ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosete cu un design minimalist care garantează rezistență și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, durabile. În plus, diferitele țeseturi fac șosetele extrem de respirabile. Elastomerul garantează elasticitate și confort..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Noile șosete WIN, care completează ținuta liniei WIN (constând din pantaloni scurți de 3/4 lungime și tricou cu mânecă lungă pentru sezoanele intermediare), garantează tenacitate și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, ..
85,85 RON 101 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 29 (2 Pagini)