Meniu
Your Cart

Cele mai vândute

Producător: Biotex
Fuziunea dintre natură și tehnologie se întâlnește în acest pulover cu mânecă lungă din lână Merino, moale, ușor și fără sudură. Senzația pe care o porți este aceea a unei îmbrățișări calde și moi.Descriere:Puloverul cu mânecă lungă din lână Merino foarte fină este un articol de îmbrăcăminte tehnică..
328,95 RON 387 RON
Producător: Biotex
Linea Confort suplimentar pentru zilele mai reci datorită zonelor de cusături burete 3D care lasă o senzație de căldură continuă și permit respirabilitatea maximă.Descriere:Tricoul cu mânecă lungă al echipajului este perfect pentru cei care practică sporturi în aer liber în timpul iernii: țesăt..
278,80 RON 328 RON
Producător: Biotex
Pentru prima dată a fost conceput un articol de îmbrăcăminte care a fost de fapt realizat în 3D, de fapt, pe lângă dimensiunile lățimii și înălțimii, există și a treia dimensiune: relieful, adâncimea sa. Puterea sa izolatoare și termică este îmbunătățită de prelucrarea 3D Capture, care reduce supraf..
315,35 RON 371 RON
Producător: Biotex
Banda de cap în formă este realizată cu o țesătură stretch tricotată fără sudură, care transportă transpirația și umiditatea la exterior.Potrivit atât pentru sporturile în aer liber (de exemplu, alergarea etc.), cât și pentru sporturile de interior (de exemplu, sala de sport etc.), țesătura subțire ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
278,80 RON 328 RON
Producător: Biotex
Linea Lupetto cu fermoar, din tesatura cu strat termic dublu, pentru cei care doresc sa obtina cele mai bune performante fara sa isi faca griji pentru clima. Ideal pentru toate sporturile în aer liber, dar în același timp poate fi folosit și ca lenjerie intimă pentru viața de zi cu zi .Descrier..
261,80 RON 308 RON
Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
328,10 RON 386 RON
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)