Meniu
Your Cart

Blog Biotex România Feed RSS

20 dec. Biotex pentru alergare
Biotex România 0 71
Sportivii ne întreabă adesea ce produse sunt cele mai potrivite sau cele mai specifice pentru alergare, ce să purtăm atunci când temperaturile cresc sau când trebuie să faceți căi lungi unde salturile..
20 dec. Pasiunea ta pe bicicletă tot sezonul
Biotex România 0 78
Un adevărat ciclist, concurent sau pur și simplu pasionat, nu vrea niciodată să renunțe la plăcerea pedalării și la sportul preferat.Indiferent de anotimpuri și de condițiile climatice, prioritatea es..
20 dec. Biotex pentru Schi / Alpinism
0 89
Odată cu sosirea iernii, muntele începe să se înflomereze cu turiștii și oamenii așteptați în vacanță care doresc să petreacă ceva timp plăcut cu fiii, fiicele, prietenii și rudele lor.Destinațiile pr..
10 mar. 3 Sfaturi Pentru Tinută Perfectă de Alergare
0 35
Pentru a crea ținută perfecta de alergare, chiar și cel mai mic detaliu se dovedește a fi fundamental.Cu toate acestea, este necesar că articolele de îmbrăcăminte confortabile să se simtă bine în oric..
10 mar. Ciclism în ploaie ? Iată cum îți poți proteja picioarele de apă
0 62
Cine iubește ciclismul știe cât de frustrante sunt zilele ploioase cu străzi inundate care se transformă în capcane periculoase.Renunțarea la propriile pasiuni este întotdeauna grea.Cu toate acestea, ..
10 mar. Jocurile Olimpice de iarnă 2022: motive întemeiate pentru a le urma
0 40
Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 sunt cea de-a 24-a ediție a celui mai mare eveniment multisport de iarnă din lume, care are loc la fiecare 4 ani în schimbare.Ei reprezintă, geamănul lor de vară, c..
22 iul. Imbrăcămintea optimă pentru o plimbare cu bicicleta
0 40
Fiecare moment poate fi cel bun pentru a face o plimbare cu bicicleta frumos.Acest mijloc de transport însoțește viața multor oameni datorită capacității sale de a le menține într-o formă fizică perfe..
22 iul. Vacanțe cu bicicleta : ce îmbrăcăminte recomandam
0 34
Sărbătorile cu bicicleta necesită utilizarea de îmbrăcăminte adecvată. Cu toate acestea, pentru a fi adecvate, există mai multe criterii care trebuie îndeplinite.Oricine dorește să se bucure de ciclis..
22 iul. Turul Franței 2022
0 28
1 iulie: începe cea mai importantă cursă a anului, cea pe care fiecare copil visează să o câștige încă din copilărie, scena celor mai mari provocări care au avut loc vreodată între bicicliști.Vorbim d..
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)