Jocurile Olimpice de iarnă din 2022 sunt cea de-a 24-a ediție a celui mai mare eveniment multisport de iarnă din lume, care are loc la fiecare 4 ani în schimbare.

Ei reprezintă, geamănul lor de vară, cel mai important eveniment pentru orice sport și cosntitute scopul pentru orice atlet care practică orice activitate agonistă.

Având în vedere că reprezintă cel mai relevant eveniment sportiv din lume, ele sunt teatrul celor mai mari bătălii sportive care au avut loc vreodată, pentru aceasta sunt difuzate worldwirde și vizionate milioane de pasionați, atât sportivi, cât și nu.

Care este secretul din spatele oricărui sportiv?

Ce îi împinge să se antreneze cu atâta dăruire de mulți ani?

Citius, fortius, altius - communiter....

Toată lumea, fără nici o diferență, din copilărie au avut o voce mică în noi, ne împinge să ne mișcăm, să sărim, să aruncăm și să încercăm din nou și din nou până când obosim.

În acel moment, când suntem obosiți, ne aflăm limitele, care sunt bariile noastre, ce corpul nostru nu poate depăși.

În a depăși propriile limite, provocarea nu mai este cu sine, ci mai degrabă cu ceilalți.

Sărbătorim dacă depășim, ne întristăm dacă pierdem.


Acesta este punctul în care reaserach-ul continuu al fiecărui sportiv, în orice disciplină, spre cea mai bună formă fizică, cu antrenamente din ce în ce mai solicitante, pentru a se impune adversarilor.


Ce înseamnă antrenamentul?


Pregătește-te atât fizic cât și mental pentru a-și ascute propriile abilitați, uneori cazând, dar mereu revenind, conștienta de propriile capacități și condusa de dorință proprie de a fi cei mai buni și de a arata lumii de ce sunt capabile.

Acest element, competitivitatea, este intrinsec naturii umane și vă fi întotdeauna.

Acesta este motivul pentru care toată lumea își dorește să fie cel mai bine îmbrăcât, cel mai superb, cel mai charasmatic, să aibă cele mai frumoase mașini, să aibă cea mai mare faimă și cel mai mare succes, toate acestea cu un singur scop: să fie pe primul loc într-un fel sau altul în aceste mici competițîi care sunt prezente în viața de zi cu zi.


Nu suntem cu toțîi "sportivi" în felul nostru?


Cu toțîi suntem sportivi dedicați să urmărim cea mai bună versiune a noastră pentru a avea propriul nostru loc ver la lumina soarelui unde ne simțim primii, campioni... Unic.

Acum înțeleg de ce, chiar și pasionațîi de sport, în timpul magic al olimpiadei se declanșează, rămân treji până nu se târăsc celbratele cu nerăbdare și se mișcă în fața succesului sportivului preferat.


Ei se văd temători în ele, angajate în bătăliile de zi cu zi, dar în cele din urmă triumfător și mulțumit pentru că au ajuns în cele din urmă la acea linie de sosire care părea de neatins , un vis care a fost atât de departe să pară imposibil și, în schimb, în cele din urmă să devină realitate.


Chiar și tu, că și ei, ai propriile jocuri olimpice de câștigat, fie că este vorba de a intra în formă, sau de a alerga un maraton, sau pur și simplu de a merge la o plimbare cu bicicleta cu fiul tău, toată lumea are a lor.


Să revenim să vorbim despre jocurile olimpice și să aflăm cum am îmbrăca un olimpic în Bejing-ul înghețat în timpul acestor jocuri olimpice.

L-am echipa pe Dominik Paris cu articole vestimentare care permit să se miște liber, dar întotdeauna cald, oferindu-i sprijinul potrivit pentru a face față pistelor Bejing la cea mai mare viteză.


Ingamba Turtleneck Base LayerSmart Compression TightsWP Thermal JacketExtrawinter Gloves
Super duathlete, Dorothea Wierer, ar trebui purtată cu haine strâmte, dar moi, pentru a o face să se simtă în largul ei atât atunci când fotografiază, cât și pe schiuri.

Limitless Women’s Turtleneck Base LayerMultifunctional Neck Tube 2.0Seamless undergloves
Sports Bra
Lui Chrisof Innerhofer i-am oferi articole vestimentare care îi pot susține fizicul masiv, dar, în același timp, nu-i reduc mobilitatea, oferindu-i astfel și mai multe șanse de a face super-performanțe cu care și-a obișnuit toți fanii.

Icebreak Turtleneck Base Layer3D SocksWP Thermal JacketLimitless Helmet Liner