Sărbătorile cu bicicleta necesită utilizarea de îmbrăcăminte adecvată. Cu toate acestea, pentru a fi adecvate, există mai multe criterii care trebuie îndeplinite.


Oricine dorește să se bucure de ciclism frumos trebuie să fie întotdeauna gata și să știe cum să se adapteze la fiecare situație și să se concentreze pe îmbrăcăminte practică.

Ce elemente sunt cruciale pentru vacanțele în șa

Toate călătoriile cu bicicleta, ca orice altă călătorie, trebuie să fie precedate de o verificare amănunțită a hainelor pe care le vor purta.

De la tricouri la pantaloni scurți, trecând prin lenjerie intimă, ceea ce contează este să obții articolele vestimentare potrivite pentru călătoria pentru care urmează să pleci.

Și tocmai acest ultim element contribuie la a-ți face vacanța în șa plăcută din toate punctele de vedere.

De fapt, toate articolele de îmbrăcăminte, de la partea de sus a rezervorului de ciclism pentru bărbați până la pantalonii scurți echipați cu spate, capătă importanță

Și aici fiecare plecare poate deveni o oportunitate unică de a trăi fiecare experiență de bicicletă la maxim.


Ce haine să ai vara


În cazul în care căldura devine prea puternic, pentru vacanta cu bicicleta scopul este de a menține sudoarea sub control.

În acest sens, este recomandabil să optați pentru fibre sintetice, cum ar fi polipropilena, capabile să expulzeze în mod eficient transpirația.

De fapt, trebuie preferate articolele de îmbrăcăminte respirabile realizate cu această țesătură extraordinară, care este, de asemenea, extrem de ușoară.

Acest principiu trebuie aplicat și pentru a alege mănuși, astfel încât să nu aibă mâinile impregnate cu transpirație.


Ce îmbrăcăminte să ai iarnaȘi cum rămâne cu sezonul de iarnă?

Îmbrăcămintea pentru ciclism trebuie adaptată în consecință.

În acest caz, mâinile și picioarele sunt părțile corpului care trebuie monitorizate în mod corespunzător și nu trebuie neglijate așa cum se întâmplă adesea în mod eronat.

Riscul este de a avea apoi mâinile și picioarele înghețate.

Îmbrăcăminte de ceapă este, prin urmare, o idee bună să nu fie găsit nepregătiți și să fie în măsură să se confrunte cu orice condiție meteorologică care limitează la un nivel minim numărul de orice inconveniente care pot suporta în timp ce vă aflați în șa.

Îmbrăcăminte pentru ciclism, pentru o vacanță mereu la cele mai bune

Per total, fiecare aspect legat de vacanțele cu bicicleta trebuie analizat cu toată atenția cuvenită, de la accesorii la îmbrăcăminte, nu lasă nimic la voia întâmplării.

Boxer con Fondello
Panty con fondello
Canotta rete SUN
Reggiseno Sportivo Donna