Meniu
Your Cart

Copii

Producător: Biotex
Stratul de bază junior cu mânecă caldă cu mânecă lungă este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani sau pentru femeile minionă care întâmpină dificultăți în a găși dimensiunea potrivită pentru ei. Este complet întinsă, perfecta pe laturi și se potrivește corpului că o a doua piel..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Dresurile termice Junior asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătură din polipropilena transportă imediat transpirația spre exteriorul articolului de îmbrăcăminte, menținând pielea mereu uscată și caldă. Elastice și moi la atingere, ele devin o ..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie, care face că apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Încălzit..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul cu braț thermo este foarte elastic, garantând o potrivire anatomică perfectă pe braț. Este fabricat din fibra de polipropilena BTX care garanteaza izolarea termica, asigurand in același timp respirabilitatea si eliminarea umiditatii din piele, lasand mereu pielea uscata, evitand astfel ..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Acest încălzitor de gât termic este realizat cu o țesătură de polipropilenă cu o structură de fagure 3D. Această combinație asigură un transport maxim de transpirație către exterior și o căldură extraordinară. Încălzitorul de gât 3D are proprietăți ridicate de retenție a căldurii, care sunt îmbunătă..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul nelimitat al gâtului este moale și subțire și se face fără cusături enervante. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil, mențînând în același timp gâtul cald și uscat. Are două tipuri diferite de țesături:..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Strat mare de bază al curelei de umăr din micro-plasă canalizată, proiectat pentru o construcție Junior de până la 13 ani. Țesătură specială Biolux asigura transpirație rapidă și eficientă, menținând pielea mereu uscată și menținând o temperatură echilibrată a corpului. În plus, caracteristicile ant..
127,50 RON 150 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci versiunea Junior (pentru copii/tineri cu vârsta de până la 13 ani) este extrem de elastic, ușor și moale la atingere. Atunci când îl purtați, vi se garantează un micro-climat constant și ideal, datorită structurii sale speciale. În caz de vreme rece, păstrează căldura cor..
209,10 RON 246 RON
Maiou Sun Mesh Maiou Sun Mesh
Online Only -15 %
Producător: Biotex
Proaspăt și ușor, stratul de bază fără mâneci din plasă SUN este ideal pentru sezoanele mai calde datorită ventilației ultra generate de țesătură. Stratul de bază fără mâneci SUN are o structură diferențiată a ochiurilor de plasă întinsă, cu zone de sprijin pe spate și vă menține uscat și temperatur..
199,75 RON 235 RON
Producător: Biotex
Plasa de tese pe spatele mănușilor MTB de vară transportă transpirația la exterior, menținând pielea mereu uscată și rece, în timp ce palma are o țesătură anti-transpirație și un tampon de gel care oferă un confort mai mare. Mănușile MTB de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate ..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușile de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate c..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Nu doar pentru iubitorii de biciclete cu angrenaj fix! Acesta ar putea fi sloganul pentru aceste șosete care provoacă destul de multă agitație în rândul celor mai la modă pasionați de ciclism. Realizate cu o țesătură de plasă care promovează transpirația wicking, ele păstrează picioarele reglate la ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu nervuri ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perfo..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosete lungi cu protecții shinbone care pot fi foarte ușor introduse sau îndepărtate sau pot fi ridicate sau coborâte în orice moment. Protecțiile au o garanție de calitate și rezistență SAȘ-TEC. Șosetele cu protecție shinbone oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperatur..
214,20 RON 252 RON
Producător: Biotex
Acest sutien sport este realizat cu fibra noastră BTX din polipropilenă, care asigură transpirație imediată, mențînând astfel pielea mereu uscată și reglată la temperatură. Țesătură cu elasticitate diferențiată oferă și suport pentru sâni, promovând confortul în timpul activităților sportive. Ideal ..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază Junior cu mânecă scurtă (pentru copii/tineri cu vârsta de până la 13 ani) este extrem de elastic, ușor și moale la atingere. Atunci când îl purtați, vi se garantează un micro-climat constant și ideal, datorită structurii sale speciale. În caz de vreme rece, păstrează căldura corpului..
233,75 RON 275 RON
Tub multifuncțional pentru gât Tub multifuncțional pentru gât
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Se numește tub multifuncțional pentru gât, deoarece, datorită flexibilității sale, poate fi folosit într-o varietate de moduri: poate fi folosit că încălzitor de gât, bandă, bandana sau căptușeală de cască. Fabricat dintr-o țesătură ultra-ușoară, acest tub de gât este complet fără sudură. Ideal pent..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă cu fermoar este:ușor și moaleal doilea efect al pielii100% respirabilconfortabil și practicse usucă rapidPurtând tricoul "SOFFIO cu mânecă scurta" vei evita dispersia energiei prezente în mod natural în tine și vei avea un confort maxim: efect mereu uscat chiar și în ..
400,35 RON 471 RON
Producător: Biotex
Banda de cap în formă este realizată cu o țesătură stretch tricotată fără sudură, care transportă transpirația și umiditatea la exterior.Potrivit atât pentru sporturile în aer liber (de exemplu, alergarea etc.), cât și pentru sporturile de interior (de exemplu, sala de sport etc.), țesătura subțire ..
86,70 RON 102 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 20 (1 Pagini)