Meniu
Your Cart

Accesorii

Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie, care face că apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Încălzit..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul cu braț thermo este foarte elastic, garantând o potrivire anatomică perfectă pe braț. Este fabricat din fibra de polipropilena BTX care garanteaza izolarea termica, asigurand in același timp respirabilitatea si eliminarea umiditatii din piele, lasand mereu pielea uscata, evitand astfel ..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Acest încălzitor de gât termic este realizat cu o țesătură de polipropilenă cu o structură de fagure 3D. Această combinație asigură un transport maxim de transpirație către exterior și o căldură extraordinară. Încălzitorul de gât 3D are proprietăți ridicate de retenție a căldurii, care sunt îmbunătă..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Genunchiul din material stretch mai cald, realizat cu tesatura noastra exclusiva biotex din polipropilena, este termic si respirabil. Structura ergonomica diferentiată si absenta cusaturilor ofera un confort deosebit si elimina riscul de iritatii neplacute cauzate de frecarea continua. Materiile pri..
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul nelimitat al gâtului este moale și subțire și se face fără cusături enervante. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil, mențînând în același timp gâtul cald și uscat. Are două tipuri diferite de țesături:..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușile de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate c..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Nu doar pentru iubitorii de biciclete cu angrenaj fix! Acesta ar putea fi sloganul pentru aceste șosete care provoacă destul de multă agitație în rândul celor mai la modă pasionați de ciclism. Realizate cu o țesătură de plasă care promovează transpirația wicking, ele păstrează picioarele reglate la ..
85,85 RON 101 RON
Tub multifuncțional pentru gât Tub multifuncțional pentru gât
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Se numește tub multifuncțional pentru gât, deoarece, datorită flexibilității sale, poate fi folosit într-o varietate de moduri: poate fi folosit că încălzitor de gât, bandă, bandana sau căptușeală de cască. Fabricat dintr-o țesătură ultra-ușoară, acest tub de gât este complet fără sudură. Ideal pent..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Banda de cap în formă este realizată cu o țesătură stretch tricotată fără sudură, care transportă transpirația și umiditatea la exterior.Potrivit atât pentru sporturile în aer liber (de exemplu, alergarea etc.), cât și pentru sporturile de interior (de exemplu, sala de sport etc.), țesătura subțire ..
86,70 RON 102 RON
Se afişează de la 1 până la 10 din 10 (1 Pagini)