Meniu
Your Cart

Alergare

Producător: Biotex
Linea Practic și versatil pentru tinerii sportivi care sunt mereu energici și dornici să trăiască sportul din plin. Vesta Junior fără cusături este lenjeria tehnică ideală pentru competiții și sesiuni de antrenament și pentru a menține corpul uscat în orice moment, evitând răcirea pielii, dar l..
187 RON 220 RON
Producător: Biotex
Linea Încălzitorul de gât conturat fără membre protejează fața și gâtul de frigul năprasnic și asigură o respirabilitate maximă.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, ar trebui să considerați intervalul de temperatură ca o referință pentru a vă satisface ne..
96,90 RON 114 RON
Producător: Biotex
Linea Ideale per tutti gli sport invernali, la Calzamaglia Junior crea un effetto calore a contatto pelle con compressione intelligente.Il range di temperatura indica i limiti estremi d’utilizzo. Pertanto va valutato il baricentro delle temperature come riferimento per soddisfare le proprie esi..
185,30 RON 218 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază junior cu mânecă caldă cu mânecă lungă este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani sau pentru femeile minionă care întâmpină dificultăți în a găși dimensiunea potrivită pentru ei. Este complet întinsă, perfecta pe laturi și se potrivește corpului că o a doua piel..
232,05 RON 273 RON
Producător: Biotex
Linea Lo smanicato è realizzato in tessuto 100% Polipropilene, una microrete canalizzata anallergica e antibatterica. Concepita per una corporatura Junior fino ai 13 anni. La lavorazione permette una rapida evaporazione del sudore lasciando coì la pelle sempre asciutta. Le cuciture piatte e il ..
119 RON 140 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)