Meniu
Your Cart

Alergare

Producător: Biotex
Stratul de bază junior cu mânecă caldă cu mânecă lungă este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani sau pentru femeile minionă care întâmpină dificultăți în a găși dimensiunea potrivită pentru ei. Este complet întinsă, perfecta pe laturi și se potrivește corpului că o a doua piel..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Dresurile termice Junior asigură reglarea perfectă a temperaturii corpului chiar și la temperaturi foarte scăzute: țesătură din polipropilena transportă imediat transpirația spre exteriorul articolului de îmbrăcăminte, menținând pielea mereu uscată și caldă. Elastice și moi la atingere, ele devin o ..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul nelimitat al gâtului este moale și subțire și se face fără cusături enervante. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil, mențînând în același timp gâtul cald și uscat. Are două tipuri diferite de țesături:..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Strat mare de bază al curelei de umăr din micro-plasă canalizată, proiectat pentru o construcție Junior de până la 13 ani. Țesătură specială Biolux asigura transpirație rapidă și eficientă, menținând pielea mereu uscată și menținând o temperatură echilibrată a corpului. În plus, caracteristicile ant..
127,50 RON 150 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci versiunea Junior (pentru copii/tineri cu vârsta de până la 13 ani) este extrem de elastic, ușor și moale la atingere. Atunci când îl purtați, vi se garantează un micro-climat constant și ideal, datorită structurii sale speciale. În caz de vreme rece, păstrează căldura cor..
209,10 RON 246 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)