Meniu
Your Cart

Ciclism

Producător: Biotex
Stratul de bază junior cu mânecă caldă cu mânecă lungă este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani sau pentru femeile minionă care întâmpină dificultăți în a găși dimensiunea potrivită pentru ei. Este complet întinsă, perfecta pe laturi și se potrivește corpului că o a doua piel..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul nelimitat al gâtului este moale și subțire și se face fără cusături enervante. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil, mențînând în același timp gâtul cald și uscat. Are două tipuri diferite de țesături:..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Acest substrat este realizat fără cusături: este moale, ușor, dar în același timp oferă o protecție excepțională împotriva frigului. Purtandu-l ai o senzatie placuta de caldura, degetele in special nu se raceesc, iar mana ramane calda si uscata pentru ca substratul este realizat folosind o tesatura ..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușile de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate c..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Această vestă de ciclism fără mâneci, combinată cu lenjerie tehnică, este cea mai confortabilă și eficientă soluție pentru a vă proteja de vânt și ploaie ușoară. Această vestă este foarte ușoară și ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât să poată fi depozitată în buzunar atunci când nu este necesară..
190,40 RON 224 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)