Meniu
Your Cart

Despre noi

Biotex

Victoria nu are compromisuri dacă sănătatea nu este compromisă!

Cu această viziune, marca Biotex® a devenit referința de aerisire și protecție a performanței sportive.

Biotex® s-a născut în 1990 dintr-o intuiție a lui Antonio Visani, care a folosit 30 de măiestrie de înaltă calitate, a dorit să îmbunătățească imediat lumea ciclismului care l-a înconjurat mereu. Prima companie italiană specializată în domeniul lenjeriei tehnice pentru sport.

De atunci a lucrat zilnic cu fiica sa Barbara pentru a face unică utilizarea polipropilenei, pentru a transforma oboseala sportivă în energie durabilă și cel mai performant gest sportiv.

Și tocmai combinația dintre tradiție și inovație este cea care începe producția tehnicianului nostru intim pentru activități sportive. În ce scop?

Reunirea tehnologiei și a naturii.

Dacă, pe de o parte, de la început suntem dedicați căutării materialului perfect pentru crearea de articole de îmbrăcăminte în contact cu pielea, pe de altă parte nu am abandonat niciodată tradiția tricoturilor manual italiene. În spatele fiecărui articol de îmbrăcăminte se ascunde atenția la detalii, alegerea meticuloasă a firelor și atenția tipică a produselor realizate manual, aplicate pe o fibră de ultimă oră la cele mai înalte niveluri.

Fibra de polipropilenă se numește BTX și este echipată cu caracteristici unice, la fel cum puteți găsi purtând oricare dintre articolele noastre de îmbrăcăminte: Este ușoară și foarte aerisită, garantează cel mai bun climat pentru pielea dvs. La orice temperatură și îmbunătățește performanța dvs. Sportivă.