Meniu
Your Cart

Femei

Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Acest strat termic de bază învăluie corpul femeii, asigurând o libertate considerabilă de mișcare și o senzație plăcută și confortabil..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază bi-elastic pentru sporturile de iarnă pentru femei este realizat dintr-o țesătură stretch tricotată fără sudură, tricotată cu urzeală, cu o potrivire feminină. Această țesătură inovatoare a fost concepută pentru a garanta un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă. Flexib..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Boxerii cu intindere perfecta pentru femei sunt o lenjerie tehnica perfecta. Acești boxeri sunt făcuți cu zone multi-țesute pentru a asigura o ventilație mai bună în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit boxerilor ..
157,25 RON 185 RON
Producător: Biotex
Boxerii pentru femei cu pad integrat pentru bicicliști (rutier și MTB) sunt un articol de îmbrăcăminte extrem de confortabil, care, datorită materialului elastic, asigură o mare libertate de mișcare. Aceste boxeri sunt realizate cu zone cu țesătură multiplă pentru a asigura o ventilație mai bună în ..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Protecția oferită de căldura termică + gâtului se încălzește în întregime datorită țesăturii inovatoare Technotrans care permite expulzarea transpirației și reținerea căldurii, menținând astfel pielea mereu caldă și uscată. Este conturat pe corp si ergonomic. Acest gât termic mai cald îs ideal pentr..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Capacul căștii este realizat dintr-o țesătură rezistentă la ploaie cu protecție WindBiotex care o face adaptabilă la orice tip de cască. Acesta este accesoriul ideal pentru a face față schimbărilor bruște ale vremii, protejând atât împotriva vântului neașteptat, cât și a ploii...
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Capacitatea de izolare și termică a căptușelii casca 3D este îmbunătățită de 3D Capture tese, ceea ce reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bulele" de aer din interiorul acestora, prevenind astfel s..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Datorită țesăturii cu care este fabricată, căptușența de cască de vară Powerflex stretch fabric micromesh oferă o transpirație eficientă și imediată, menținând îmbrăcămintea uscată și protejată, fără a sacrifica lejeritatea și confortul. Elasticitatea sa ridicată îl face un accesoriu versatil, precu..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Acesti colanti sunt extrem de moi și blânzi la atingere, adaptându-se la corp fără a-l constrângera datorită elasticității incredibile a țesăturii. Talia inalta ofera cel mai mare confort in toate tipurile de sport, de la schi la alergare, dar si pentru toate activitatile indoor (cursuri de fitness,..
259,25 RON 305 RON
Producător: Biotex
Dresurile scurte SOFFIO Women cu pad-ul aso 6H integrat sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști ..
419,90 RON 494 RON
Producător: Biotex
Aceste capace de la de labe sunt realizate dintr-o țesătură rezistentă la vânt și rezistentă la ploaie, capabilă să facă față celor mai reci temperaturi fără grevarea unei depășiri clasice. Datorită benzilor lor elastice, se adaptează la diferitele tipuri de pantofi și rămân la locul lor...
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Overshoes neopren sunt impermeabile și de a proteja de vânt mențînând în același timp o reglare excelentă a temperaturii piciorului. De fapt, acestea permit o retenție medie de căldură cu 25% mai mare decât depășirile cu doar protecția împotriva vântului. În plus, fiind mai înalte decât alte depășir..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Datorită cusăturilor sale etanșe la căldură, ploile se protejează de vânt și ploaie. Overshoes Rain sunt extrem de ușor de pus pe, datorită fermoar pe spate, curea pentru a regla închiderea în jurul gleznei și cârlig și bucla de închidere sub picior. De latura de la spate este întărită în timp ce ex..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Overshoes scurt au un tratament de teflon ceea ce le face hidrofug. Acestea sunt purtate peste pantofi și garantează o bună respirabilitate, împreună cu o protecție termică sporită. Banda de pe spate în culori fluorescente a fost special concepută pentru a face biciclistul mai vizibil și, prin urmar..
124,10 RON 146 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 90 (5 Pagini)