Meniu
Your Cart

Accesorii

Producător: Biotex
Protecția oferită de căldura termică + gâtului se încălzește în întregime datorită țesăturii inovatoare Technotrans care permite expulzarea transpirației și reținerea căldurii, menținând astfel pielea mereu caldă și uscată. Este conturat pe corp si ergonomic. Acest gât termic mai cald îs ideal pentr..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Capacul căștii este realizat dintr-o țesătură rezistentă la ploaie cu protecție WindBiotex care o face adaptabilă la orice tip de cască. Acesta este accesoriul ideal pentru a face față schimbărilor bruște ale vremii, protejând atât împotriva vântului neașteptat, cât și a ploii...
162,35 RON 191 RON
Producător: Biotex
Căptușeală cu capac/cască fără sudură Total Comfort este moale și subțire și complet fără sudură. Ușor, dar foarte cald atunci când este purtat, oferă o protecție excepțională împotriva frigului și este foarte respirabil...
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Capacitatea de izolare și termică a căptușelii casca 3D este îmbunătățită de 3D Capture tese, ceea ce reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bulele" de aer din interiorul acestora, prevenind astfel s..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Datorită țesăturii cu care este fabricată, căptușența de cască de vară Powerflex stretch fabric micromesh oferă o transpirație eficientă și imediată, menținând îmbrăcămintea uscată și protejată, fără a sacrifica lejeritatea și confortul. Elasticitatea sa ridicată îl face un accesoriu versatil, precu..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Aceste capace de la de labe sunt realizate dintr-o țesătură rezistentă la vânt și rezistentă la ploaie, capabilă să facă față celor mai reci temperaturi fără grevarea unei depășiri clasice. Datorită benzilor lor elastice, se adaptează la diferitele tipuri de pantofi și rămân la locul lor...
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Overshoes neopren sunt impermeabile și de a proteja de vânt mențînând în același timp o reglare excelentă a temperaturii piciorului. De fapt, acestea permit o retenție medie de căldură cu 25% mai mare decât depășirile cu doar protecția împotriva vântului. În plus, fiind mai înalte decât alte depășir..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Datorită cusăturilor sale etanșe la căldură, ploile se protejează de vânt și ploaie. Overshoes Rain sunt extrem de ușor de pus pe, datorită fermoar pe spate, curea pentru a regla închiderea în jurul gleznei și cârlig și bucla de închidere sub picior. De latura de la spate este întărită în timp ce ex..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Overshoes scurt au un tratament de teflon ceea ce le face hidrofug. Acestea sunt purtate peste pantofi și garantează o bună respirabilitate, împreună cu o protecție termică sporită. Banda de pe spate în culori fluorescente a fost special concepută pentru a face biciclistul mai vizibil și, prin urmar..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Overshoes X Warm sunt realizate din două straturi de țesătură: materialul exterior este rezistent la vânt și rezistent la ploaie, în timp ce cel interior are proprietăți termice ridicate pentru a rezista chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Spațiul de aer dintre cele două straturi de țesătură î..
219,30 RON 258 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Light sunt într-adevăr foarte ușoare, cântărind doar 25 gr. Încălzitoarele de braț sunt realizate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, e..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, încălzitoarele gradate ale picioarelor de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizând astfel ..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice ++ din țesături stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care menține mușchiul cald și uscat datorită țesăturii din polipropilenă care asigură respirabilitatea și reglează temperatura. Datorită construcției anatomice, ele rămân perfect la locul lor fără a se încre..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele termice din țesătură stretch sunt realizate cu fibră de polipropilenă BTX care oferă protecție termică mușchilor brațelor, mențînând în același timp respirabilitatea maximă și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată și evitând astfel senzația de frig și umeze..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele de braț Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie care face ca apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umedă. Ușor pliate și trans..
191,25 RON 225 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare din material termo-stretch sunt fabricate din fibră de polipropilenă BTX care garantează izolarea termică, asigurând în același timp respirabilitatea și eliminarea umidității din piele, lăsând întotdeauna pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Dato..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Încălzitoarele pentru picioare Second Skin sunt realizate cu un tratament rezistent la ploaie, care face că apa să curgă, fără a compromite respirabilitatea, astfel încât să rămâneți întotdeauna uscat și temperatura reglată, lăsând pielea uscată, evitând astfel senzația de frig și umezeală. Încălzit..
225,25 RON 265 RON
Producător: Biotex
Încălzitorul cu braț thermo este foarte elastic, garantând o potrivire anatomică perfectă pe braț. Este fabricat din fibra de polipropilena BTX care garanteaza izolarea termica, asigurand in același timp respirabilitatea si eliminarea umiditatii din piele, lasand mereu pielea uscata, evitand astfel ..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Acest încălzitor de gât termic este realizat cu o țesătură de polipropilenă cu o structură de fagure 3D. Această combinație asigură un transport maxim de transpirație către exterior și o căldură extraordinară. Încălzitorul de gât 3D are proprietăți ridicate de retenție a căldurii, care sunt îmbunătă..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Genunchiul din material stretch mai cald, realizat cu tesatura noastra exclusiva biotex din polipropilena, este termic si respirabil. Structura ergonomica diferentiată si absenta cusaturilor ofera un confort deosebit si elimina riscul de iritatii neplacute cauzate de frecarea continua. Materiile pri..
162,35 RON 191 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 37 (2 Pagini)