Meniu
Your Cart

Huse pantofi

Producător: Biotex
Aceste capace de la de labe sunt realizate dintr-o țesătură rezistentă la vânt și rezistentă la ploaie, capabilă să facă față celor mai reci temperaturi fără grevarea unei depășiri clasice. Datorită benzilor lor elastice, se adaptează la diferitele tipuri de pantofi și rămân la locul lor...
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Overshoes neopren sunt impermeabile și de a proteja de vânt mențînând în același timp o reglare excelentă a temperaturii piciorului. De fapt, acestea permit o retenție medie de căldură cu 25% mai mare decât depășirile cu doar protecția împotriva vântului. În plus, fiind mai înalte decât alte depășir..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Datorită cusăturilor sale etanșe la căldură, ploile se protejează de vânt și ploaie. Overshoes Rain sunt extrem de ușor de pus pe, datorită fermoar pe spate, curea pentru a regla închiderea în jurul gleznei și cârlig și bucla de închidere sub picior. De latura de la spate este întărită în timp ce ex..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Overshoes scurt au un tratament de teflon ceea ce le face hidrofug. Acestea sunt purtate peste pantofi și garantează o bună respirabilitate, împreună cu o protecție termică sporită. Banda de pe spate în culori fluorescente a fost special concepută pentru a face biciclistul mai vizibil și, prin urmar..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Overshoes X Warm sunt realizate din două straturi de țesătură: materialul exterior este rezistent la vânt și rezistent la ploaie, în timp ce cel interior are proprietăți termice ridicate pentru a rezista chiar și la cele mai scăzute temperaturi. Spațiul de aer dintre cele două straturi de țesătură î..
219,30 RON 258 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)