Meniu
Your Cart

Incalzitoare

Producător: Biotex
Tubul termal multifunctional al gatului este realizat cu o tese din polipropilena care permite transportul maxim al transpiratiei spre exterior pentru a mentine pielea mereu uscata si reglata la temperatura. În același timp, țesătura termică cu efect de lână asupra interiorului oferă o eficiență ter..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Se numește tub multifuncțional pentru gât, deoarece, datorită flexibilității sale, poate fi folosit într-o varietate de moduri: poate fi folosit că încălzitor de gât, bandă, bandana sau căptușeală de cască. Fabricat dintr-o țesătură ultra-ușoară, acest tub de gât este complet fără sudură. Ideal pent..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Linea Tubular termic multifuncțional în țesătură stretch fără sudură, pentru a fi utilizat în multe momente în timpul activității sportive, pentru a rămâne protejat și uscat.Descriere:Tubularul multifuncțional termic este realizat cu o țesătură din polipropilenă care permite transpirația maximă..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Linea Încălzitorul de gât conturat fără membre protejează fața și gâtul de frigul năprasnic și asigură o respirabilitate maximă.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, ar trebui să considerați intervalul de temperatură ca o referință pentru a vă satisface ne..
96,90 RON 114 RON
Producător: Biotex
Linea Genunchieră de iarnă concepută pentru ciclism, confecționată din material tehnic de înaltă calitate pentru un confort maxim.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, ar trebui să considerați intervalul de temperatură ca o referință pentru a vă satisface ..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Linea Încălțător termic pentru gât din țesătură elastică 3D, pentru utilizare în mai multe momente în timpul activității sportive, pentru a rămâne protejat și uscat.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, ar trebui să considerați intervalul de temperatură ca..
113,90 RON 134 RON
Producător: Biotex
Linea Gatul mai cald in forma de tesatura termica protejeaza fata, ceafa si gatul de cel mai amar frig si garanteaza respirabilitatea maxima.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate al temperaturilor trebuie evaluat ca referință pentru a s..
89,25 RON 105 RON
Producător: Biotex
Bentița este realizată cu un micromesh stretch foarte respirabil care transportă transpirația și umiditatea la exterior. Banda de alergare este potrivită pentru orice sport în aer liber (de exemplu, trail-running, trekking, walking etc.), dar și pentru sporturile de interior (de exemplu, sală de spo..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Banda de cap în formă este realizată cu o țesătură stretch tricotată fără sudură, care transportă transpirația și umiditatea la exterior.Potrivit atât pentru sporturile în aer liber (de exemplu, alergarea etc.), cât și pentru sporturile de interior (de exemplu, sala de sport etc.), țesătura subțire ..
85,85 RON 101 RON
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)