Meniu
Your Cart

Mănuși

Producător: Biotex
Mănușile Avvolgente sunt extrem de confortabile. Acestea sunt realizate din țesătură rezistentă la vânt și rezistentă la ploaie pe spate, în timp ce pe palmă există o pernă de gel pentru o aderență mai bună. Acest articol de îmbrăcăminte vă va permite să faceți față chiar și celor mai scăzute temper..
219,30 RON 258 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușa de vară, ideală pentru ciclismul rutier, are o brățară mai lungă ..
133,45 RON 157 RON
Producător: Biotex
Acest substrat este realizat fără cusături: este moale, ușor, dar în același timp oferă o protecție excepțională împotriva frigului. Purtandu-l ai o senzatie placuta de caldura, degetele in special nu se raceesc, iar mana ramane calda si uscata pentru ca substratul este realizat folosind o tesatura ..
104,55 RON 123 RON
Producător: Biotex
Plasa de tese pe spatele mănușilor MTB de vară transportă transpirația la exterior, menținând pielea mereu uscată și rece, în timp ce palma are o țesătură anti-transpirație și un tampon de gel care oferă un confort mai mare. Mănușile MTB de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate ..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Pe partea din spate a mănușii de vară există o țesătură din plasă care sporește respirabilitatea, în timp ce pe palmă există o țesătură anti-transpirație și o pernă de gel care oferă un confort mai mare în timp ce este purtată. Mănușile de vară, ideale pentru ciclismul rutier și MTB, sunt echipate c..
124,10 RON 146 RON
Manusi termice subțiri
Nou -15 % Stoc epuizat
Producător: Biotex
Undergloves termice sunt moi, subțiri și complet fără sudură. Ușoare, dar foarte calde atunci când sunt purtate, acestea oferă o protecție excepțională împotriva frigului și sunt foarte respirabile datorită utilizării fibrei noastre de polipropilenă BTX. Acest Undergloves termic poate fi purtat sub ..
119 RON 140 RON
Producător: Biotex
Mănușile Thermal Touch sunt una dintre cele mai importante mănuși tehnice de iarnă; sunt foarte ușoare, dar odată ce le-ai pus, constați că sunt subțiri și calde, oferindu-iți protecție împotrivă frigului. Acestea oferă o bună protecție împotriva vântului și frigului. Spatele este realizat din mater..
171,70 RON 202 RON
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)