Meniu
Your Cart

Șosete

Producător: Biotex
Capacul cald al Șosetelor de la de la omisie este compus din 2 țesături: partea superioara și cea inferioara. Materialul situat pe partea superioară a piciorului (instep) este realizat cu un strat dublu: stratul exterior este 100% rezistent la vânt, iar stratul intern 100% termic (în cusături t..
85,85 RON 101 RON
Șosete Compresie
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, șosetele gradate de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind un sentiment de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizându-și astfel acțiunea. Purtar..
123,25 RON 145 RON
Producător: Biotex
Șosetele gradate de compresie 2.0 au zone de compresie diferite care sunt evidențiate de diferitele texturi ale țesăturii. Șosetele de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o oxigenare musculară îmbunătățită. Firul promovează microcircula..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu efect 3D optimizează managementul umidității și, datorită conținutului de lână Merino 65% extra-fin, au o capacitate de încălzire. Acestea au fost concepute pentru activități de antrenament și sport la temperaturi scăzute și de iarnă. Pentru a optimiza canalizarea transpirației și pentru..
104,55 RON 123 RON
Șosete de gleznă Șosete de gleznă
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Aceste șosete de gleznă sunt realizate cu o țesătură fină de plasă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația, menținând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură...
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Șosetele cu nervuri ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perfo..
85,85 RON 101 RON
Șosete lungi Șosete lungi
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosete lungi fără protecții shinbone. Aceste șosete oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperaturii pentru a menține picioarele uscate chiar și în timpul activităților sportive. Excelent pentru MTB sau coborâre...
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Șosete lungi cu protecții shinbone care pot fi foarte ușor introduse sau îndepărtate sau pot fi ridicate sau coborâte în orice moment. Protecțiile au o garanție de calitate și rezistență SAȘ-TEC. Șosetele cu protecție shinbone oferă o respirabilitate maximă și garantează reglarea optimă a temperatur..
214,20 RON 252 RON
Șosete Micromesh Șosete Micromesh
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Șosetele micromesh sunt realizate cu o plasă fină țesetă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația wicking, mențînând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură. Aceste ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosete cu un design minimalist care garantează rezistență și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, durabile. În plus, diferitele țeseturi fac șosetele extrem de respirabile. Elastomerul garantează elasticitate și confort..
76,50 RON 90 RON
Producător: Biotex
Noile șosete WIN, care completează ținuta liniei WIN (constând din pantaloni scurți de 3/4 lungime și tricou cu mânecă lungă pentru sezoanele intermediare), garantează tenacitate și respirabilitate în toate anotimpurile. Diferite combinații de fire fac aceste șosete moi, ușoare și, în același timp, ..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele termice cu cusături interne, respiră și mențin picioarele mereu calde și uscate datorită stratului dublu: primul fitil transpiră, în timp ce al doilea păstrează căldura corpului. Cusăturile ranforsate pe de lab și călcâiul oferă o rezistență mai mare la uzură. Aceste șosete cu bicicleta ter..
85,85 RON 101 RON
Producător: Biotex
Șosetele extra-fine din lână Merino cu fire dublu răsucite au fost concepute pentru antrenamente și activități sportive la temperaturi scăzute și de iarnă. Am ales să folosim lână merinos extra-fină pentru a oferi acestor șosete cu bicicleta termică o capacitate ridicată de retenție a căldurii. Șose..
104,55 RON 123 RON
Se afişează de la 1 până la 13 din 13 (1 Pagini)