Meniu
Your Cart

Îmbrăcăminte

Producător: Biotex
Dresurile scurte SOFFIO Women cu pad-ul aso 6H integrat sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști ..
419,90 RON 494 RON
Producător: Biotex
Este complet etanșată la căldură în interior și poate fi definită că versiunea PLUS, deoarece oferă protecție 100%. Jacheta DE PLOAIE NU este confecționată dintr-un material ușor elastic, cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să pleseze în timpul utilizării. Croiala moale, dar strânsă,..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Jacheta moale rezistentă la vânt este ușoară și protejează de vânt, fără a reduce transpirația: partea din față și umerii sunt realizate dintr-o țesătură cu o membrană rezistentă la vânt, în timp ce există zone mari pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și a menține o temperatură stabilă a corpulu..
734,40 RON 864 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Jacheta (numită și jachetă de ciclism în jargon) este realizată dintr-o țesătură ultraușoare, rezistentă la apă, care, datorită cusăturilor etanșe la căldură, asigură o protecție 100% împotriva vântului. Jacheta NO RAIN este realizată cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să se înfigă ..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
Jacheta rezistentă la vânt pentru femei este ultraușoare și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub brațe pentru a îmbunătăți ventilația și prizele de aer pe spate pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi sportivul. Jacheta este realiz..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Costumul rezistent la vânt Winter WIN este format din colanți WIN și jacheta termică roșie WP Jachetă termală rezistentă la vânt din țesătură rezistentă la apă este realizată cu o membrană inovatoare care garantează protecția împotriva vântului și a căldurii maxime chiar și atunci când temperat..
1.232,50 RON 1.450 RON
Producător: Biotex
Jacheta termală rezistentă la vânt din țesătură rezistentă la apă este realizată cu o membrană inovatoare care garantează protecția împotriva vântului și a căldurii maxime chiar și atunci când temperaturile scad. Constructia ergonomica si utilizarea tesaturilor plus stretch pentru jacheta termica re..
849,15 RON 999 RON
Producător: Biotex
Linea Fabricat din țesătură rezistentă la vânt în față și țesătură termică și respirabilă în mâneci și spate. Noua jachetă win rezistentă la vânt este soluția perfectă pentru sezoanele intermediare, pentru antrenamente lungi pe bicicletă, rămâneți cald și protejat de vânt.DescriereJacheta termi..
581,40 RON 684 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți din salopete pentru ciclism BELIKE cu pernă lor ASO 6H sunt confecționată din streșini perforate și grosimi diferențiate pentru a asigură confort maxim și aerisire pentru bicicliștii rutieri și bicicliștii de munte. Pad-ul integrat garantează o libertate excelentă de mișcare, elast..
471,75 RON 555 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți soffio cu pad ASO 4-6H sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura un confort maxim, respirabilitate și o libertate excelentă de mișcare pentru bicicliști și bicicliști montani. Pad-ul are o elasticitate incredibilă și evită abraziunile cauzate de marginile exte..
458,15 RON 539 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți Win 3/4 cu pad sunt realizate din țesătură termică și respirabilă. Concepute pentru acele zile în care temperatura scade, pantalonii scurți de salopetă învăluie corpul menținând o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația la exterior: pielea rămâne uscată și ave..
505,75 RON 595 RON
Producător: Biotex
Linea Dacă sunteți ciclist (drum sau MTB), salopetele ULTRA vă vor oferi rezistență și, în același timp, confort maxim pentru a face față antrenamentelor / competițiilor lungi și intense și pentru a rămâne întotdeauna rece și uscat.Salopeta ULTRA garantează performanțe tehnice ridicate datorită..
467,50 RON 550 RON
Tricou LADY
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Fibrele hidrofuge din țesătura noastră BTX (100% polipropilenă) nu absorb transpirația, ci o expulzează fără a se înmuia, lăsând o senzație plăcută de uscare pe piele. Alternanțele din țesătura țesăturii micromesh, pe lângă formarea unei țesături cu nervuri care permite o potrivire mai moale și mai ..
157,25 RON 185 RON
Producător: Biotex
Ribbed Ultra Jersey Short Sleeve este îmbrăcămintea ideală pentru a purta atât primăvara, cât și vara. Deși este un articol de îmbrăcăminte exterioară, purtat în mod normal că al doilea sau că strat superior (de exemplu, cu un strat de bază din plasă dedesubt), acest tricou are caracteristicile extr..
400,35 RON 471 RON
Producător: Biotex
Tricoul summerlight elastic și super-flexibil este perfect pentru femeile care adora să aie libertatea de a-și exprima energia în timpul antrenamentelor și competițiilor. Structura țesăturii micromesh a tricoului Summerlight ajută la menținerea unei temperaturi constante a corpului și la uscarea rap..
248,20 RON 292 RON
Producător: Biotex
Tricoul Thermo+ este realizat dintr-o țesătură termică compusă dintr-un strat dublu creat de cusătura internă: polipropilena garantează o respirabilitate eficientă. Tricoul termic trebuie purtat ca strat de bază în cele mai reci anotimpuri pentru a rămâne uscat și plăcut cald chiar și în timpul acti..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Tricoul ultra smart cu mânecă scurta își dorește să meargă mai departe și să ofere combinația perfecta de performanta și estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului că și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în p..
447,95 RON 527 RON
Producător: Biotex
Dacă sunteți un sportiv (ciclist rutier sau mountain biker) în căutarea pentru pantaloni scurți salopete confortabile și ușoare pentru a rămâne rece și uscat pe tot parcursul antrenamentului, acest articol de îmbrăcăminte a fost proiectat doar pentru tine! Pantalonii scurți pentru salopete SOFFIO ga..
459 RON 540 RON
Producător: Biotex
Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă cu fermoar este:ușor și moaleal doilea efect al pielii100% respirabilconfortabil și practicse usucă rapidPurtând tricoul "SOFFIO cu mânecă scurta" vei evita dispersia energiei prezente în mod natural în tine și vei avea un confort maxim: efect mereu uscat chiar și în ..
400,35 RON 471 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 20 (1 Pagini)