Meniu
Your Cart

Tricouri

Tricou LADY
Nou Hot -15 %
Producător: Biotex
Fibrele hidrofuge din țesătura noastră BTX (100% polipropilenă) nu absorb transpirația, ci o expulzează fără a se înmuia, lăsând o senzație plăcută de uscare pe piele. Alternanțele din țesătura țesăturii micromesh, pe lângă formarea unei țesături cu nervuri care permite o potrivire mai moale și mai ..
157,25 RON 185 RON
Producător: Biotex
Ribbed Ultra Jersey Short Sleeve este îmbrăcămintea ideală pentru a purta atât primăvara, cât și vara. Deși este un articol de îmbrăcăminte exterioară, purtat în mod normal că al doilea sau că strat superior (de exemplu, cu un strat de bază din plasă dedesubt), acest tricou are caracteristicile extr..
400,35 RON 471 RON
Producător: Biotex
Tricoul summerlight elastic și super-flexibil este perfect pentru femeile care adora să aie libertatea de a-și exprima energia în timpul antrenamentelor și competițiilor. Structura țesăturii micromesh a tricoului Summerlight ajută la menținerea unei temperaturi constante a corpului și la uscarea rap..
248,20 RON 292 RON
Producător: Biotex
Tricoul Thermo+ este realizat dintr-o țesătură termică compusă dintr-un strat dublu creat de cusătura internă: polipropilena garantează o respirabilitate eficientă. Tricoul termic trebuie purtat ca strat de bază în cele mai reci anotimpuri pentru a rămâne uscat și plăcut cald chiar și în timpul acti..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Tricoul ultra smart cu mânecă scurta își dorește să meargă mai departe și să ofere combinația perfecta de performanta și estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului că și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în p..
447,95 RON 527 RON
Producător: Biotex
Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă cu fermoar este:ușor și moaleal doilea efect al pielii100% respirabilconfortabil și practicse usucă rapidPurtând tricoul "SOFFIO cu mânecă scurta" vei evita dispersia energiei prezente în mod natural în tine și vei avea un confort maxim: efect mereu uscat chiar și în ..
400,35 RON 471 RON
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)