Meniu
Your Cart

Jachete

Producător: Biotex
Este complet etanșată la căldură în interior și poate fi definită că versiunea PLUS, deoarece oferă protecție 100%. Jacheta DE PLOAIE NU este confecționată dintr-un material ușor elastic, cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să pleseze în timpul utilizării. Croiala moale, dar strânsă,..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Jacheta moale rezistentă la vânt este ușoară și protejează de vânt, fără a reduce transpirația: partea din față și umerii sunt realizate dintr-o țesătură cu o membrană rezistentă la vânt, în timp ce există zone mari pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și a menține o temperatură stabilă a corpulu..
734,40 RON 864 RON
Producător: Biotex
Jacheta este ultra ușoara și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub braț și pe spate pentru a îmbunătăți ventilația și pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi atletul. Jacheta este realizată cu o tăietură apropiată pentru a preveni a..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Jacheta (numită și jachetă de ciclism în jargon) este realizată dintr-o țesătură ultraușoare, rezistentă la apă, care, datorită cusăturilor etanșe la căldură, asigură o protecție 100% împotriva vântului. Jacheta NO RAIN este realizată cu o tăietură apropiată pentru a împiedica țesătura să se înfigă ..
372,30 RON 438 RON
Producător: Biotex
Jacheta rezistentă la vânt pentru femei este ultraușoare și protejează de vânt fără a preveni transpirația: zonele de plasă sunt introduse sub brațe pentru a îmbunătăți ventilația și prizele de aer pe spate pentru a menține o temperatură stabilă a corpului fără a obosi sportivul. Jacheta este realiz..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
Costumul rezistent la vânt Winter WIN este format din colanți WIN și jacheta termică roșie WP Jachetă termală rezistentă la vânt din țesătură rezistentă la apă este realizată cu o membrană inovatoare care garantează protecția împotriva vântului și a căldurii maxime chiar și atunci când temperat..
1.232,50 RON 1.450 RON
Producător: Biotex
Linea Fabricat din țesătură rezistentă la vânt în față și țesătură termică și respirabilă în mâneci și spate. Noua jachetă win rezistentă la vânt este soluția perfectă pentru sezoanele intermediare, pentru antrenamente lungi pe bicicletă, rămâneți cald și protejat de vânt.DescriereJacheta termi..
581,40 RON 684 RON
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)