Meniu
Your Cart

Pantaloni

Producător: Biotex
Dresurile scurte SOFFIO Women cu pad-ul aso 6H integrat sunt primul articol de îmbrăcăminte BIOTEX realizat din fibre 100% reciclate, ECONYL® și EA Roica. Acestea sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura confort maxim, respirabilitate și libertate de mișcare pentru bicicliști ..
419,90 RON 494 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți din salopete pentru ciclism BELIKE cu pernă lor ASO 6H sunt confecționată din streșini perforate și grosimi diferențiate pentru a asigură confort maxim și aerisire pentru bicicliștii rutieri și bicicliștii de munte. Pad-ul integrat garantează o libertate excelentă de mișcare, elast..
471,75 RON 555 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți soffio cu pad ASO 4-6H sunt realizate cu diferite țeseturi și grosimi pentru a asigura un confort maxim, respirabilitate și o libertate excelentă de mișcare pentru bicicliști și bicicliști montani. Pad-ul are o elasticitate incredibilă și evită abraziunile cauzate de marginile exte..
458,15 RON 539 RON
Producător: Biotex
Pantalonii scurți Win 3/4 cu pad sunt realizate din țesătură termică și respirabilă. Concepute pentru acele zile în care temperatura scade, pantalonii scurți de salopetă învăluie corpul menținând o temperatură constantă a corpului și transportând transpirația la exterior: pielea rămâne uscată și ave..
505,75 RON 595 RON
Producător: Biotex
Linea Dacă sunteți ciclist (drum sau MTB), salopetele ULTRA vă vor oferi rezistență și, în același timp, confort maxim pentru a face față antrenamentelor / competițiilor lungi și intense și pentru a rămâne întotdeauna rece și uscat.Salopeta ULTRA garantează performanțe tehnice ridicate datorită..
467,50 RON 550 RON
Producător: Biotex
Dacă sunteți un sportiv (ciclist rutier sau mountain biker) în căutarea pentru pantaloni scurți salopete confortabile și ușoare pentru a rămâne rece și uscat pe tot parcursul antrenamentului, acest articol de îmbrăcăminte a fost proiectat doar pentru tine! Pantalonii scurți pentru salopete SOFFIO ga..
459 RON 540 RON
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)