Meniu
Your Cart

de la -20° la +5°

Producător: Biotex
Linea Ideal pentru toate sporturile de iarnă, dresurile CALORE creează un efect cald ca o îmbrățișare caldă și moale. Dresurile sunt realizate din lână Merino extra-fină și este o îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. În contact cu pielea există polipropilenă (fibra noastră BTX) care oferă efect..
327,25 RON 385 RON
Producător: Biotex
Fuziunea dintre natură și tehnologie se întâlnește în acest pulover cu mânecă lungă din lână Merino, moale, ușor și fără sudură. Senzația pe care o porți este aceea a unei îmbrățișări calde și moi.Descriere:Puloverul cu mânecă lungă din lână Merino foarte fină este un articol de îmbrăcăminte tehnică..
367,20 RON 432 RON
Producător: Biotex
Linea Cămașa cu mânecă lungă este un model conceput pentru construcția feminină și asigură confort și respirabilitate atunci când temperaturile scad.Descriere:Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilen..
270,30 RON 318 RON
Producător: Biotex
Pentru prima dată a fost conceput un articol de îmbrăcăminte într-adevăr fabricat în 3D, de fapt, pe lângă dimensiunile lățimii și înălțimii, există și a treia dimensiune: relieful, adâncimea sa. Puterea sa izolatoare și termică este îmbunătățită prin prelucrarea 3D Capture, care reduce suprafața de..
286,45 RON 337 RON
Producător: Biotex
Linea Fabricat din țesătură rezistentă la vânt în față și țesătură termică și respirabilă în mâneci și spate. Noua jachetă win rezistentă la vânt este soluția perfectă pentru sezoanele intermediare, pentru antrenamente lungi pe bicicletă, rămâneți cald și protejat de vânt.DescriereJacheta termi..
582,25 RON 685 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
278,80 RON 328 RON
Se afişează de la 1 până la 6 din 6 (1 Pagini)