Meniu
Your Cart

Alergare

Producător: Biotex
Linea Mănușa cu degete scurte Goodlife pentru femei este ideală pentru ciclism (atât pentru șosea, cât și pentru MTB) pentru a obține o bună aderență la ghidon și, în același timp, pentru a obține maximum în ceea ce privește ușurința, respirabilitatea și libertatea de mișcare.Mănușa este confec..
106,25 RON 125 RON
Producător: Biotex
DescriereAcești colanți sunt extrem de moi și subțiri la atingere, adaptându-se la corp fără a strânge datorită elasticității incredibile a țesăturii. Talia înaltă permite un confort maxim în timpul tuturor sporturilor: nu numai pentru alergare, ci și pentru toate activitățile de interior (cursuri d..
208,25 RON 245 RON
Producător: Biotex
Luați tot ce aveți nevoie, mergeți și alergați, dar cu stil!Cum?Simplu, datorită noii centuri IngambaCe este?Noua centură Ingamba este o centură foarte estetică, care poate ține toate obiectele mici de care aveți nevoie, cum ar fi fulare, chei, telefoane mobile, portofele, sticle de apă, veste de vâ..
144,50 RON 170 RON
Producător: Biotex
Un maiou cu mânecă lungă cu mânecă lungă, cu o țesătură de tip terry în două straturi, pentru femeile care vor să dea tot ce au mai bun fără să se îngrijoreze de vreme. Ideal pentru ciclism, mersul pe jos și schi, dar în același timp poate fi folosit și ca lenjerie intimă pentru viața de zi cu zi.DE..
290,70 RON 342 RON
Producător: Biotex
Acest tricou cu maneci 3/4 este un nou model conceput pentru femei, garanteaza confort si respirabilitate in toate anotimpurile exterioare.DESCRIERERespirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură ..
277,10 RON 326 RON
Producător: Biotex
Linea Ideal pentru toate sporturile de iarnă, dresurile CALORE creează un efect cald ca o îmbrățișare caldă și moale. Dresurile sunt realizate din lână Merino extra-fină și este o îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. În contact cu pielea există polipropilenă (fibra noastră BTX) care oferă efect..
327,25 RON 385 RON
Producător: Biotex
Tubul termal multifunctional al gatului este realizat cu o tese din polipropilena care permite transportul maxim al transpiratiei spre exterior pentru a mentine pielea mereu uscata si reglata la temperatura. În același timp, țesătura termică cu efect de lână asupra interiorului oferă o eficiență ter..
114,75 RON 135 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază prin excelență al gamei Bioflex Medium Weight. Țeserea cu prelucrare diferențiată garantează elasticitatea și luminozitatea, precum și libertatea maximă de mișcare datorită absenței cusăturilor laterale. Zonele micromesh introduse în punctele cu cea mai mare transpirație promovează v..
294,95 RON 347 RON
Producător: Biotex
Acest sutien sport este realizat cu fibra noastră BTX din polipropilenă, care asigură transpirație imediată, mențînând astfel pielea mereu uscată și reglată la temperatură. Țesătură cu elasticitate diferențiată oferă și suport pentru sâni, promovând confortul în timpul activităților sportive. Ideal ..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Șosetele distractive ies în evidență prin culorile lor fluorescente și ușurința cu care merg cu orice ținută. Fun Socks sunt concepute pentru persoanele care suferă de transpirație mare, în special în picioarele lor. Confortul pe care aceste șosete tehnice îl pot oferi ajută și la îmbunătățirea perf..
63,75 RON 75 RON
Producător: Biotex
Nu doar pentru iubitorii de biciclete cu angrenaj fix! Acesta ar putea fi sloganul pentru aceste șosete care provoacă destul de multă agitație în rândul celor mai la modă pasionați de ciclism. Realizate cu o țesătură de plasă care promovează transpirația wicking, ele păstrează picioarele reglate la ..
80,75 RON 95 RON
Producător: Biotex
Aceste șosete de gleznă sunt realizate cu o țesătură fină de plasă pe partea superioară a șosetei, care favorizează transpirația, menținând piciorul uscat și rece. Talpa și deget de la deget de la șosete sunt realizate dintr-o țesătură de sateen pentru a asigura o rezistență mai mare la uzură...
72,25 RON 85 RON
Producător: Biotex
Șosetele gradate de compresie 2.0 au zone de compresie diferite care sunt evidențiate de diferitele texturi ale țesăturii. Șosetele de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind o senzație de bunăstare și o oxigenare musculară îmbunătățită. Firul promovează microcircula..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Datorită diferitelor acțiuni de compresie, atât verticale, cât și circulare, și efectului lor de conținere, șosetele gradate de compresie acționează în mod specific asupra circulației venoase, oferind un sentiment de bunăstare și o mai bună oxigenare musculară, optimizându-și astfel acțiunea. Purtar..
131,75 RON 155 RON
Producător: Biotex
Linea Modelat pe corpul femeii, partea superioară a rezervorului SUN este o lenjerie funcțională în contact cu pielea care garantează un micro-climat ideal prin transportul transpirației și umidității la exterior, menținând corpul proaspăt și termoreglat.Descriere:Sun Tank Top a fost conceput p..
161,50 RON 190 RON
Producător: Biotex
Linea Tricoul cu bretele înguste este confecționat din material 100% polipropilenă. Hipoalergenică și antibacteriană, este concepută pentru utilizarea zilnică, dar poate fi purtată și în timpul activității fizice. Manopera permite transpirației să se evapore rapid, rămânând astfel uscat în oric..
136 RON 160 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci al pielii se adaptează la corpul feminin datorită unei țesături multi-țesute diferențiate plăcut pe sâni, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol de îmbrăcăminte este ideal pentru toate anotimpurile, datori..
161,50 RON 190 RON
Producător: Biotex
Linea Una canotta leggerissima ed estremamente confortevole che si farà dimenticare presto una volta indossata! Questa canotta è stata pensata e realizzata per chi si avvicina al mondo delle due ruote e per tutti gli E-bikers che desiderano testare le performance di un intimo sportivo. La Canot..
204 RON 240 RON
Producător: Biotex
Linea Un articol de îmbrăcăminte ideal pentru toate femeile care iubesc sporturile în aer liber și care trebuie să contracareze schimbările bruște ale vremii, cum ar fi vântul și ploaia ușoară. Pelerina pentru femei cu mânecă lungă, rezistentă la vânt, este confecționată din material ultraușor ..
205,70 RON 242 RON
Producător: Biotex
Linea Încălzitorul de gât conturat fără membre protejează fața și gâtul de frigul năprasnic și asigură o respirabilitate maximă.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, ar trebui să considerați intervalul de temperatură ca o referință pentru a vă satisface ne..
96,90 RON 114 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 55 (3 Pagini)