Meniu
Your Cart

Strat de bază

Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Acest strat termic de bază învăluie corpul femeii, asigurând o libertate considerabilă de mișcare și o senzație plăcută și confortabil..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază bi-elastic pentru sporturile de iarnă pentru femei este realizat dintr-o țesătură stretch tricotată fără sudură, tricotată cu urzeală, cu o potrivire feminină. Această țesătură inovatoare a fost concepută pentru a garanta un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă. Flexib..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Boxerii cu intindere perfecta pentru femei sunt o lenjerie tehnica perfecta. Acești boxeri sunt făcuți cu zone multi-țesute pentru a asigura o ventilație mai bună în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit boxerilor ..
157,25 RON 185 RON
Producător: Biotex
Boxerii pentru femei cu pad integrat pentru bicicliști (rutier și MTB) sunt un articol de îmbrăcăminte extrem de confortabil, care, datorită materialului elastic, asigură o mare libertate de mișcare. Aceste boxeri sunt realizate cu zone cu țesătură multiplă pentru a asigura o ventilație mai bună în ..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Acesti colanti sunt extrem de moi și blânzi la atingere, adaptându-se la corp fără a-l constrângera datorită elasticității incredibile a țesăturii. Talia inalta ofera cel mai mare confort in toate tipurile de sport, de la schi la alergare, dar si pentru toate activitatile indoor (cursuri de fitness,..
259,25 RON 305 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci al pielii se adaptează la corpul feminin datorită unei țesături multi-țesute diferențiate plăcut pe sâni, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol de îmbrăcăminte este ideal pentru toate anotimpurile, datori..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Stratul îngust de bază al gâtului echipajului cu umeri, cu cusături plate, în formă, este conceput pentru o construcție feminină, pentru a evita iritarea și pentru a facilita mișcarea. Țesătura Biolux oferă transpirație rapidă, menține corpul uscat și reglat la temperatură. Rezistența să naturală la..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază elastic și super-flexibil Summerlight fără mâneci este perfect pentru femeile care iubesc să aibă libertatea de a-și exprima energia în timpul antrenamentelor și competițiilor. Structura țesăturii micromesh a stratului de bază fără mâneci Summerlight ajută la menținerea unei temperat..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Soare a fost conceput pentru a garanta confortul maxim al fiecărei curbe a corpului unei sportive în mișcare. Confortul excepțional se datorează țesăturii stretch, fără sudură în lateral și în spate. Structura și compresia diferențiată a țesăturii ajută la menținerea unei..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază ultraușor fără mâneci se adaptează la corp datorită unei țesături cu micro-plasă întinsă și a unei țesături diferențiate mulți-țesături pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Materialul cu nervuri din lateral asigură fapt..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Vesta BELIKE  poate fi purtat în contact direct cu pielea, păstrând în același timp beneficiile și calitățile lenjeriei de corp de înaltă performanță și poate fi purtat și peste un articol de îmbrăcăminte Biotex. În ambele cazuri, vă menține întotdeauna corpul uscat și rece datorită deschideril..
348,50 RON 410 RON
Producător: Biotex
Această vestă de ciclism fără mâneci, combinată cu lenjerie tehnică, este cea mai confortabilă și eficientă soluție pentru a vă proteja de vânt și ploaie ușoară. Această vestă este foarte ușoară și ocupă foarte puțin spațiu, astfel încât să poată fi depozitată în buzunar atunci când nu este necesară..
190,40 RON 224 RON
Producător: Biotex
Condițiile meteorologice nu trebuie să fie un obstacol în calea formării sau a performanței dvs.: din acest motiv, alegerea a ceea ce să purtați trebuie să se bazeze pe caracteristicile tehnice ale articolului de îmbrăcăminte. Tricoul soffio women' sleeveless este realizat cu firele noastre de polip..
352,75 RON 415 RON
Producător: Biotex
Versiunea feminină a acestui strat de bază extra-fin de lână Merino cu mâneci lungi, cu gât rotund, este o îmbrăcăminte tehnică moale și caldă. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce vă face să vă simțiți uscat și elimină transpirația, disipând-o rapid. C..
410,55 RON 483 RON
Producător: Biotex
Stratul extra-fin din lână Merino Merino Tights este un articol de îmbrăcăminte tehnică moale și cald. Pielea este în contact cu o țesătură din polipropilenă (fibra noastră BTX), ceea ce te face să te simți uscat și să transpiri, disipându-l rapid. Croiala confortabilă raglan a mânecilor și tehnolog..
372,30 RON 438 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 20 (1 Pagini)