Meniu
Your Cart

Cu mânecă scurtă

Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci al pielii se adaptează la corpul feminin datorită unei țesături multi-țesute diferențiate plăcut pe sâni, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Acest articol de îmbrăcăminte este ideal pentru toate anotimpurile, datori..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Stratul îngust de bază al gâtului echipajului cu umeri, cu cusături plate, în formă, este conceput pentru o construcție feminină, pentru a evita iritarea și pentru a facilita mișcarea. Țesătura Biolux oferă transpirație rapidă, menține corpul uscat și reglat la temperatură. Rezistența să naturală la..
152,15 RON 179 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază elastic și super-flexibil Summerlight fără mâneci este perfect pentru femeile care iubesc să aibă libertatea de a-și exprima energia în timpul antrenamentelor și competițiilor. Structura țesăturii micromesh a stratului de bază fără mâneci Summerlight ajută la menținerea unei temperat..
209,10 RON 246 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază fără mâneci Soare a fost conceput pentru a garanta confortul maxim al fiecărei curbe a corpului unei sportive în mișcare. Confortul excepțional se datorează țesăturii stretch, fără sudură în lateral și în spate. Structura și compresia diferențiată a țesăturii ajută la menținerea unei..
181,05 RON 213 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază ultraușor fără mâneci se adaptează la corp datorită unei țesături cu micro-plasă întinsă și a unei țesături diferențiate mulți-țesături pe piept, pe spate și sub brațe, care promovează evaporarea în punctele de cea mai mare transpirație. Materialul cu nervuri din lateral asigură fapt..
209,10 RON 246 RON
Se afişează de la 1 până la 5 din 5 (1 Pagini)