Politica de confidentialitate

Aplicand cerintele legilor in vigoare nr. 677/2001 si 506/2014 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Proprietarul , IGNAVIG SPORT S.R.L avand sediul social in Judetul Botosani, Comuna Cristesti , Strada Principala nr. 1 cu numar de ordine in Registrul Comertului J07/661/2020, cod unic de inregistrare fiscala RO43384878 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai in scopuri precis specificate datele dumeavoastra personale pe care le furnizati in momentul realizari comenzilor.

Clientul nu este obligat sa furnizeze datele cerute, dar acest lucru fiind totusi necesar pentru finalizarea comenzii si plasarea de noi oferte si reduceri din partea magazinului nostru. In cazul in care refuzati sa furnizati aceste date, apare imposibilitatea procesarii si livrarii comenzilor catre client, lucru ce opreste comanda dumneavoastra. Modificarea sau stergerea datelor personale este garantata conform legii nr. 677/2001, iar accesul asupra acestor modificari este realizat pe baza de user si parola predate in momentul realizarii contului. Drepturile de opunere asupra prelucrarii datelor dumneavoastra sunt la fel garantate prin lege, iar solicitarea stergerii datelor este realizata de catre Proprietar, printr-o cerere inregistrata.
In momentul in care unele din datele dumeavoastra sunt incorecte va rugam sa ne anuntati imediat prin orice mijloc de comunicare posibil.

Politica de confidentialitate GDPR cu privire la prelucrarea datelor cuprinde urmatoarele informatii:

1. Ce reprezinta datele cu caracter general?

Datele cu caracter personal, sunt datele pe care, de regulă le colectăm direct de la dumneavoastră astfel încât să aveți controlul asupra informațiilor pe care ni le oferiți.

De exemplu, primim informații de la dumneavoastră astfel:

Atunci când vă creați un cont pe site-ul nostru www.wearbiotex.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail.
În secțiunea dumneavoastră personală (Contul meu) aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare cum ar fi: numele, prenumele, număr de telefon, adrese de livrare.

În momentul când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

2. Ce tipuri de date cu caracter personal colectam?

Colectăm urmăroarele date cu caracter personal pentru anumite scopuri și servicii cum ar fi:

3. Care este scopul si temeiul prelucrarii datelor si cum folosim informatiile tale personale ?

Datele pe care "user/clientul" ni le oferi voluntar, cele pe care le trimite prin plasarea unei comenzi in temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
Aceste date, le folosim pentru a reusi sa emite factura fiscala si sa face livrarea corecta si corespunzatoare a produselor.

În acest sens, ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări sunt efectuate cu respectarea drepturilor și libertăților dumneavoastră, iar deciziile luate pe baza acestora nu au efecte legale asupra dumneavoastră și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă. Comunicările de marketing sunt transmise pe consimțământul dumneavoastră prealabil.

De asemenea, vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

- Modificarea setărilor din contul de client;
- Dezabonarea de la mesajel/email-urile pe care le primiți de la noi;
- Contactarea WearBiotex.Ro.

Sunt și anumite situații în care ne desfășurăm activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială, conform Legii nr 506/2004, Art.12 (2). În situațiile de așa natură, unde folosim informații cu privire la dumneavoastră pentru un interes legitim al nostru, avem în vedere să luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale să nu fie afectate.

4. Care este temeiul legal prin care colectam aceste date personale ?

Temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate prin accesare, înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Datele pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării informatiilor necesare pentru utilizare.

5. Partajarea datelor cu caracter personal.

În funcție de cazul care se impune, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dumneavoastră, următoarelor categorii de destinatari: firmelor de curierat DPD și Fan Curier care asigură expediția produselor comandate. De asemenea, există și cazul în care pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice. În acest sens, ne asigurăm că accesul la datele dumneavoastră de către terții persoane juridice de drept privat este realizat, în baza unor contracte încheiate cu aceștia, așa cum specifică legea privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor.

6. Perioada de retentie a datelor cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt stocate cât timp contul de pe WearBiotex.Ro este activ. Bineînțeles, ne puteți solicita ștergerea anumitor date, ori închiderea contului, în funcție de preferințele dumneavoastră. În cazul comenzilor plasate pe www.wearbiotex.ro datele dumneavoastră personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente anexate acestora, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice.
Implicit, nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care au fost arhivate. După termenul de 10 ani, aceste date vor fi distruse.

7. Drepturile persoanei vizate de colectarea datelor personale.

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie drepturi în ceea ce privește utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.
Puteți solicita accesul la datele dumneavoastră, corectarea greșelilor din fișierele noastre (dacă există) și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. De asemenea, aveți dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră și dreptul la portabilitatea datelor. O listare a fiecărui drept îl puteți consulta mai jos:

8. Politica de utilizare a cookies-urilor.

Așa cum la rândul nostru, suntem clienți online, apreciem si respectăm importanța confidențialității și securității datelor de pe internet. wearbiotex.ro stochează și prelucrează datele cu caracter personal, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal

Mai multe detalii despre cookies si modalitatea lor de folosire, puteti sa cititi: link

9. Cum ne poti contacta?

Dacă ești în situația în care ai de adresat vreo întrbare cu privire la podusele noastre, ne poți contacta prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru: https://www.wearbiotex.ro/contact, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

De asemenea ai la dispoziție numărul de telefon: 0733622599, ori adesa de email: v.cosmin@wearbiotex.ro pentru întrebările extra.

Pagina de facebook: https://www.facebook.com/biotexromania îți stă, de asemenea, la dispoziție pentru a rezolva cu eficiență orice neclaritate ai mai avea. Ține minte, de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00 ne poți adresa întrebările tale, iar noi cu plăcere îți vom răspunde.

Politica de confidentialitate GDPR cu privire la prelucrarea datelor.

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestora. wearbiotex.ro considera asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental in colaborarea noastra si respecta regulamentul UE.
Vom incerca sa depunem toate eforturile necesare pentru a preleva si prelucra datele personale ale utilizatorilor in deplina sigurata. Pentru ca dorim o transparent totala in acest angajament, am pregatit aceasta pagina GDPR - Politica de confidentialitate, pentru a prezenta toate informatiile cat mai detaliat si transparent, dupa cum urmeaza:

a). Cine suntem si cum putem fi contactati:


b). Ce informatii si date cu caracter personal pastram si prelucram despre dumneavoastra: