Meniu
Your Cart

Informații de livrare

Magazinul online https://www.wearbiotex.ro  are ca scop livrarea produselor in cel mai scurt timp posibil si din acest motiv am apelat la rapiditatea unei firme de curierat (URGENT CARGUS ). Incercam sa monitorizam activitatea coletelor expediate catre firma de curierat dar nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a parasit depozitul nostru.

  • Termenul de livrare este de 24 - 48 de ore lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi;
  • Daca produsul nu este in stoc in depozitul nostru din Romania . Livram din  depozitul nostru din Italia in 5-7 zile lucratoare !
  • Pentru comenzile realizate in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Toate informatiile despre livrare vor fi cunoscute de Cumparator in momentul confirmarii Comenzii in functie de ora si volumul comenzilor existente.

Livrarea si comercializarea produselor din magazinul nostru se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Costurile livrarii sunt urmatoarele:

  • GRATUIT - pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250 lei (Adresa de livrare trebuie sa se afle in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier);
  • 16 lei - pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (Adresa de livrare trebuie sa se afle in aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier);

Daca se opteaza pentru livrarea comenzii prin firma de curierat, insa adresa de livrare nu se afla in aria de acoperire, costul transportului va fi calculat in functie de numarul de km exteriori.

Link util pentru verificarea adresei de livrare, daca se afla sau nu in aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus - https://www.cargus.ro/wp-content/uploads/Lista-localitati-fara-km-suplimentari.pdf