Meniu
Your Cart

Oferte speciale

Producător: Biotex
Stratul de bază junior cu mânecă caldă cu mânecă lungă este conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 13 ani sau pentru femeile minionă care întâmpină dificultăți în a găși dimensiunea potrivită pentru ei. Este complet întinsă, perfecta pe laturi și se potrivește corpului că o a doua piel..
233,75 RON 275 RON
Producător: Biotex
LINEA Materialul inovator cu care este realizat cupetul nelimitat a fost conceput pentru a asigura un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă, ca și cum ar fi o a doua piele. Îmbrăcămintea este tricotată în urzeală și în întregime fără sudură, astfel încât țesătura își menține elast..
380,80 RON 448 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază 3D cu mâneci lungi are o tehnică de țesut inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel că fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a optimiza canalizarea transpira..
325,55 RON 383 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază cu mâneci lungi cu fermoar 3D beneficiază de o tehnică de procesare inovatoare, care creează un efect vizual special. Acest articol de îmbrăcăminte are o potrivire excelentă și o gestionare optimă a umidității, la fel ca fiecare articol de îmbrăcăminte produs de Biotex. Pentru a opti..
357 RON 420 RON
Producător: Biotex
Acest strat de bază stretch turtleneck este un articol de îmbrăcăminte ideal pentru sporturile de iarnă, cum ar fi ciclismul și ciclismul montan. Această broască țestoasă cu mânecă lungă are 4 zone de compresie diferențiate. Materialul este termic și respirabil, transpirație și menține temperatura c..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Acest strat termic de bază învăluie corpul femeii, asigurând o libertate considerabilă de mișcare și o senzație plăcută și confortabil..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Strat de bază stretch turtleneck fără sudură cu compresie diferențiată. Respirabilitatea și căldura sunt principalele caracteristici ale acestui articol de îmbrăcăminte, garantate de țesătura din polipropilenă cu o țesătură diferențiată. Diferitele țese care alcătuiesc îmbrăcămintea sunt, de fapt, s..
289 RON 340 RON
Producător: Biotex
Linia Cămașă cu mânecă lungă cu guler mediu cu multi-zonă 3D cu compresie termică diferențiată, pentru susținerea mușchilor și pentru adaptarea la diferitele zone ale corpului și mișcarea acestuia.Intervalul de temperatură indică limitele extreme de utilizare. Prin urmare, centrul de greutate a..
342,55 RON 403 RON
Producător: Biotex
Stratul de bază bi-elastic pentru sporturile de iarnă pentru femei este realizat dintr-o țesătură stretch tricotată fără sudură, tricotată cu urzeală, cu o potrivire feminină. Această țesătură inovatoare a fost concepută pentru a garanta un confort maxim printr-o potrivire anatomică perfectă. Flexib..
305,15 RON 359 RON
Producător: Biotex
Tesatura stretch permite o potrivire perfecta si o senzatie placuta de lejeritate. Pe piept, pe spate și sub brațe, există zone de micro-plasă stretch pentru a promova evaporarea transpirației în locuri care au nevoie de o respirabilitate îmbunătățită. Materialul cu nervuri de pe laturi garantează o..
314,50 RON 370 RON
Producător: Biotex
Power Bike Boxers cu pad integrat au fost concepute ca chiloți pentru piloți MTB. Ele sunt un lenjerie extrem de confortabil care, datorită țesăturii moi stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Power Bike Boxers sunt realizate fără cusături inutile, ceea ce sporește și mai mult confortul deja ..
266,90 RON 314 RON
Producător: Biotex
Boxerii cu intindere perfecta pentru femei sunt o lenjerie tehnica perfecta. Acești boxeri sunt făcuți cu zone multi-țesute pentru a asigura o ventilație mai bună în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit boxerilor ..
157,25 RON 185 RON
Producător: Biotex
Boxerii pentru femei cu pad integrat pentru bicicliști (rutier și MTB) sunt un articol de îmbrăcăminte extrem de confortabil, care, datorită materialului elastic, asigură o mare libertate de mișcare. Aceste boxeri sunt realizate cu zone cu țesătură multiplă pentru a asigura o ventilație mai bună în ..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Boxerii stretch fără sudură pentru bărbați sunt o lenjerie tehnică perfectă. Boxerii sunt realizate cu zone mulți-țese pentru a asigura o mai bună ventilație în zonele în care transpirația este mai abundentă. Absența cusăturilor sporește și mai mult confortul deja extraordinar oferit acestor colanți..
133,45 RON 157 RON
Producător: Biotex
Boxerii fără sudură pentru bărbați cu pad integrat pentru bicicliști (șosea și MTB) sunt o lenjerie extrem de confortabilă care, datorită țesăturii stretch, asigură o mare libertate de mișcare. Tamponul, realizat folosind o spumă cu celule deschise, este pe distanțe scurte / medii (aproximativ 3/4 o..
229,50 RON 270 RON
Producător: Biotex
Moale, fleecy și elastic. Căptușeala extra-fină a căștii Merino Wool este soluția ideală pentru a-ți menține capul cald și uscat în cele mai reci zile. Puterea termică a căptușelii căștii, combinată cu respirabilitatea fibrei de polipropilenă, ajută la reglarea climatului intern, prevenind astfel se..
171,70 RON 202 RON
Producător: Biotex
Capacitatea izolatoare și termică a Cap Warm 3.0 este îmbunătățită de țesătura 3D Capture, care reduce suprafața țesăturii în contact cu pielea, îmbunătățind reglarea internă a climei datorită structurii unice a fibrelor care captează "bule" de aer în interiorul lor, prevenind astfel senzația enerva..
124,10 RON 146 RON
Producător: Biotex
Balaclava termala este un accesoriu sport confortabil si versatil, potrivit pentru ciclism, motociclism si MTB toamna si iarna. Balaclava combină lejeritatea și protecția împotriva frigului: țesătura este moale și subțire, dar foarte caldă atunci când este purtată. Există o micro-plasă pe gură și na..
142,80 RON 168 RON
Producător: Biotex
Protecția oferită de căldura termică + gâtului se încălzește în întregime datorită țesăturii inovatoare Technotrans care permite expulzarea transpirației și reținerea căldurii, menținând astfel pielea mereu caldă și uscată. Este conturat pe corp si ergonomic. Acest gât termic mai cald îs ideal pentr..
94,35 RON 111 RON
Producător: Biotex
Capacul căștii este realizat dintr-o țesătură rezistentă la ploaie cu protecție WindBiotex care o face adaptabilă la orice tip de cască. Acesta este accesoriul ideal pentru a face față schimbărilor bruște ale vremii, protejând atât împotriva vântului neașteptat, cât și a ploii...
162,35 RON 191 RON
Se afişează de la 1 până la 20 din 168 (9 Pagini)