Meniu
Your Cart

Suplimente sportive

BISCO WHEY - Baton Bogat în Proteine BISCO WHEY - Baton Bogat în Proteine
Nou Hot -15 %
Producător: EthicSport
INFORMATII:Un supliment proteic adecvat întărește masa musculară și o protejează de catabolism, adică defalcarea țesutului muscular din cauza recuperării insuficiente sau a dietei. A rămâne în formă și a echilibra munca, viața, familia și sportul este o provocare grea. Numai cu o dietă corectă adecv..
12,75 RON 15 RON
Producător: EthicSport
- Reface depozitele de energie- Furnizează carbohidrați cu eliberare rapida și susținută- Susține rezistentaConține 30g carbohidrați (120 kcal), cofeină și potasiu, are un gust excelent (arome de citrice și lime), o toleranță gastrică excelentă și este ușor de utilizat cu o singură mână în condiții ..
9,35 RON 11 RON
ENERGY - Baton Energetic ENERGY - Baton Energetic
Nou Hot -15 %
Producător: EthicSport
Batoanele liniei ENERGY sunt concepute pentru cei care practică activitatea fizică. Un aliment energetic cu carbohidrați cu absorbție modulată, tot datorită prezenței pastei de migdale. De asemenea, conține chipsuri de orez, fulgi de ovăz și fructe uscate, toate fără gluten. Formularea specială ofer..
9,35 RON 11 RON
Producător: EthicSport
Borcan de 750 g cu dozator internSupliment alimentar de izolat proteic din zer și hidrolizat, cu nucleotide și prohidrolază®. Produs foarte digerabil și asimilabil, cu profil complet de aminoacizi și mai multe BCAA-uri biodisponibile.Formulă inovatoare cu Optipep®, ProHydrolase® și nucleotide extras..
255 RON 300 RON
Proteină Vegetală Proteină Vegetală
Nou Hot -15 %
Producător: EthicSport
ProteinA SPR® este un supliment alimentar cu un continut ridicat de proteine obtinute exclusiv din proteine vegetale certificate IP (Identity Preserved), indicate in cazurile de necesitati crescute de proteine, potrivite pentru sportivul care se antreneaza zilnic. Produsul este extrem de digerabil s..
113,05 RON 133 RON
Recupero Extreme - Ajuta faza de Recuperare după Performanțe Intense
Nou Hot -15 %
Producător: EthicSport
Recupero Extreme este potrivit pentru a ajuta faza de recuperare după performanțe intense. Datorită vitaminelor din grupa B (B1, B6, B12) și electroliților (Na, Ca, Mg, K), Recupero Extreme ajută la reducerea oboselii și la obținerea funcțiilor normale ale metabolismului muscular și energetic. Recup..
110,50 RON 130 RON
Superhydro - Supliment sportiv hipotonic
Nou Hot -15 %
Producător: EthicSport
SuperHydro® este un supliment hidrosalin-energetic dezvoltat pentru a obține un amestec hipotonic, cu carbohidrați și electroliți. Soluția menține performantele de rezistenta în timpul exercițiilor prelungite și creste absorbția apei în timpul activității fizice, pentru o hidratare optima. Complexul..
68 RON 80 RON
Se afişează de la 1 până la 7 din 7 (1 Pagini)