Meniu
Your Cart
Livrare gratuită
Beneficiați de livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei.
Returnări
Puteți returna majoritatea produselor nedeschise, vândute în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă.
SUPORT 24/7
Oferim o linie telefonică pentru clienți 24/7, astfel încât să nu fiți niciodată singur dacă aveți o întrebare sau dacă ceva nu merge.

Tricou Diamant

Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Nou Hot -15 %
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
Tricou Diamant
447,95 RON
527 RON
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: LT5D

Opţiuni disponibile

Tricoul ultra smart cu maneca scurta isi doreste sa mearga mai departe si sa ofere combinatia perfecta de performanta si estetica. Tricoul ULTRA SMART are forma corpului ca și cum ar fi un întreg, pentru a asigura un confort maxim și performanțe deosebite. Datorită utilizării fibrei noastre BTX în polipropilenă, o fibră la fel de ușoară ca apa, îmbrăcămintea dobândește o respirabilitate ridicată, transportând transpirația afară și lăsând pielea mereu uscată și termoreglată. Absența cusăturilor și utilizarea țesăturii stretch crește bunăstarea în contact cu pielea, iar tăierea raglan a plasei crește și mai mult confortul acesteia.


vestibilità del capomassima efficacia


Descriere

Tricoul ULTRA SMART este îmbrăcămintea ideală pentru a fi purtată atât primăvara, cât și vara. În ciuda faptului că este un articol de îmbrăcăminte "extern", purtat în mod normal că al doilea sau ultimul strat (de exemplu, cu un rezervor de plasă dedesubt), această cămașă are caracteristicile extraordinare ale unei lenjerie tehnică Biotex, din acest motiv, în lunile mai calde, poate fi purtată direct în contact cu pielea.

Datorită utilizării fibrei noastre de polipropilenă BTX, plasa este extrem de respirabilă, ușoară și moale. Corpul tău rămâne mereu uscat, energic, vioi și proaspăt, chiar și în lunile de vara, unde îl poate purta și că pe un singur articol vestimentar. Cămașa ULTRA SMART cu mânecă scurtă are o deschidere cam lock cu fermoar complet (puteți bloca fermoarul oriunde pe cămașă, fără a fi nevoie să vă faceți griji că vă scădea singur). Îmbrăcămintea este fără sudură pe laturi și datorită tăieturii raglanului de pe mâneci crește și mai mult confortul. Realizat cu o țesătură elastică, urmează mișcările corpului că și cum ar fi o a doua piele.

Diferite sunt texturile cu care este făcută, pentru a garanta întotdeauna transpirația eficientă în diferite zone ale corpului. Pe spate există trei buzunare cu deschidere elastică, în care să se stocheze obiecte mici de lumină (cum ar fi tălpile rezistente la vânt)

Cum și când să-l purtați

Cămașa ultra smart cu mânecă scurtă poate fi purtată atât că al doilea strat (combinat cu alte articole de îmbrăcăminte tehnice și respirabile, de exemplu, partea superioară a rezervorului, manșonul) în perioadele în care temperaturile sunt mai blânde (+10 ° - + 20 °), cât și că un singur strat pe piele în cele mai fierbinți luni, cu temperaturi de până la 40 °. Verifica ce mărime ți se potrivește în funcție de caracteristicile corpului tău, alege culoarea și afla ziua în care o poți purta și fă-ți antrenamentul cu un produs tehnic și performant. Tricoul ultra smart cu mânecă scurtă este garantat de experiența Biotex. Îmbrăcămintea nu își pierde calitățile tehnice nici de-a lungul anilor, nici după multe spălări: important este să urmați câteva reguli simple pentru îngrijirea articolului de îmbrăcăminte.

Beneficii

Tricoul ultra smart cu mânecă scurtă vă permite să rămâneți cu corpul uscat și termoreglat, nu numai în timpul efortului fizic, ci și în momente de pauză sau odihnă. Tricoul exterior, din colecția ULTRA SMART, este extrem de ușor și respirabil. Efectul care se resimte este cel al unei a doua piele și aici

Compoziția produsului

Polipropilenă, Poliaminidă, EA + 100% Nailon în mâneci

Îngrijirea articolelor de îmbrăcăminte

Aveți grijă de articolele de îmbrăcăminte Biotex și utilizarea vă fi asigurată pentru o lungă perioadă de timp. Este recomandabil să spălați îmbrăcămintea înainte de utilizare pentru a evita posibilele transferuri de culoare către alte articole de îmbrăcăminte. Pentru a-și păstra caracteristicile neschimbate, vă recomandăm o spălare inversă ușoară la o temperatură maximă de 40 ° și o uscare a aerului. Asigurați-vă că totul este bine închis: fermoare, butoane, Velcro. Se recomandă evitarea sau reducerea utilizării dedurizatorilor de țesături (inhibă transpirația). Nu puneți pe radiatoare sau alte surse de căldură directă și nu utilizați fierul de călcat. În caz contrar, nu asigurăm eficacitatea articolului de îmbrăcăminte. Culorile luminoase/fluorescente se pot estompa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Tricou , Diamant