Meniu
Your Cart
Livrare gratuită
Beneficiați de livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei.
Returnări
Puteți returna majoritatea produselor nedeschise, vândute în termen de 30 de zile de la livrare pentru o rambursare completă.
SUPORT 24/7
Oferim o linie telefonică pentru clienți 24/7, astfel încât să nu fiți niciodată singur dacă aveți o întrebare sau dacă ceva nu merge.

Tricou soffio

Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Hot -15 %
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
Tricou soffio
400,35 RON
471 RON
  • Disponibilitate: În stoc
  • Model: SF2

Opţiuni disponibile

Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă cu fermoar este:

  • ușor și moale
  • al doilea efect al pielii
  • 100% respirabil
  • confortabil și practic
  • se usucă rapid


Purtând tricoul "SOFFIO cu mânecă scurta" vei evita dispersia energiei prezente în mod natural în tine și vei avea un confort maxim: efect mereu uscat chiar și în situații fizice și climatice extreme.


vestibilità del capomassima efficacia


Descriere

Condițiile climatice nu trebuie să constituie un obstacol în calea formării sau a performanței cuiva: din acest motiv, alegerea a ceea ce trebuie să poarte trebuie să se bazeze pe caracteristicile tehnice ale articolului de îmbrăcăminte. Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă este realizat cu firele noastre BTX, fire de polipropilenă, una dintre cele mai ușoare din lumea textilă, dar cu o caracteristică mult mai importantă, și anume capacitatea de a transporta transpirația afară, deoarece nu o absoarbe, ci o expulzează. Acest lucru face că pielea să rămână uscată, iar corpul își menține micro-climatul interior ideal. Absența cusăturilor și moliciunea țesăturii oferă îmbrăcămintei un confort cu adevărat unic și inimitabil. Manșonul scurt SOFFIO este echipat cu un fermoar complet și trei buzunare confortabile pe spate, care vă permit să transportați obiecte mici.

Cum și când să-l purtați

Cămașa SOFFIO cu mânecă scurtă poate fi purtată atât că prim strat (combinat cu alte articole de îmbrăcăminte mai mult sau mai puțîn tehnice), în perioadele în care temperaturile sunt mai blânde (de la +15 ° până la + 20 °), cât și că un singur strat pe piele în lunile mai calde, cu temperaturi de până la 40 °. Verifica ce mărime ți se potrivește în funcție de caracteristicile corpului tău, alege culoarea și afla ziua în care o poți purta și fă-ți antrenamentul cu un produs tehnic și performant. Tricoul SOFFIO cu mânecă scurtă este garantat de experiența Biotex. Îmbrăcămintea nu își pierde calitățile tehnice nici de-a lungul anilor, nici după multe spălări: important este să urmați câteva reguli simple pentru îngrijirea articolului de îmbrăcăminte.

Beneficii

Tricoul Soffio cu mânecă scurtă vă permite să rămâneți cu corpul uscat și termoreglat, nu numai în timpul efortului fizic, ci și în momente de pauză sau odihnă. Fibrele hidrofuge cu care este confecționată îmbrăcămintea nu absorb transpirația, ci o expulzează. Tricoul exterior, din colecția Soffio, este extrem de ușor și moale. Efectul care se resimte este cel al unei a doua piele și, prin urmare, unul cu corpul tău. Se adaptează la forma corpului, îl învăluie fără a se comprima și subliniază musculatura.

 Compoziția produsului

Polipropilenă, Poliamidă, Elastan

Îngrijirea articolelor de îmbrăcăminte

Aveți grijă de articolele de îmbrăcăminte Biotex și utilizarea vă fi asigurată pentru o lungă perioadă de timp. Este recomandabil să spălați îmbrăcămintea înainte de utilizare pentru a evita posibilele transferuri de culoare către alte articole de îmbrăcăminte. Pentru a-și păstra caracteristicile neschimbate, vă recomandăm o spălare inversă ușoară la o temperatură maximă de 40 ° și o uscare a aerului. Asigurați-vă că totul este bine închis: fermoare, butoane, Velcro. Se recomandă evitarea sau reducerea utilizării dedurizatorilor de țesături (inhibă transpirația). Nu puneți pe radiatoare sau alte surse de căldură directă și nu utilizați fierul de călcat. În caz contrar, nu asigurăm eficacitatea articolului de îmbrăcăminte. Culorile luminoase/fluorescente se pot estompa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Tricou , soffio